Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejönnek nektek a csajok, akiknek piercingjük, vagy tetoválásuk van?
Nekem mindkettő van, és szeretnék még csináltatni is, bár többen mondják hogy ne tegyem. Piercing a köldökömben, és a mellbimbómban van, de még az orromba szeretnék. Tetoválásból meg 3 kisebb van. A vállamnál, a mellem alatt, illetve az ujjamon. Tetkót is szeretnék még, de szintén ilyen piciket.
Félreértés ne essék, nem ezen múlik hogy megcsináltatom e a tetoválást, vagy berakatom-e a pc-t, csak kíváncsi vagyok, hogy hogy viszonyulnak a dologhoz a pasik.
Nekem valami miatt a mellbimbóban és a csiklóban lévő piercing nem annyira vonzó vagy izgató. És még a fül- vagy orrtágító karika sem. A többi nem zavar. Köldökben és nyelvben kifejezetten izgató. A tetoválás ellen semmi kifogásom.
48Ffi
A tetkóval nincsen bajom, csak a pc amit nem bírok.
5# csak a véleményét közölte. Nem kell felnyársalni.
Elfogadom amit te is mondtál, mert igaz de attól hagyd már lógva a gyereket
Igen, de nem a tetoválástól és a piercingtől függ. Ha anélkül is bejön, akkor vele együtt is, ha pedig anélkül sem, akkor nem az ékszer és a tetoválás fog meg majd benne.
Bár furcsa, hogy a tini párkapcsolatok témába raktad a kérdésed. Lassan a 30-hoz közeledve durvának találnám egy 16 éves lányon a bimbópiercinget és az ujj tetoválást.
Amúgy az orr piercing semmi extra. Legalábbis köldök és mellhez képest.
Minden esetre nálam a belső értékek is sokat nyomnak mellé. Hiába szép valaki, ha nem tudok vele egy jót beszélgetni, akkor abból semmilyen jó kapcsolat nem jön össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!