Az életfa és galamb szimbólumot még eltudom képzelni értelmes emberen is.
2021. nov. 28. 13:05
4/16 anonim válasza:
A Mi hazánk nem náci kedves válaszoló de nektek (gondolom Dk)már a haza szeretet is nácizmus egyébként szerintem semmi gond nincs vele szerencsét hoznak
2021. nov. 28. 13:19
5/16 anonim válasza:
Nem DK-s vagyok egy az
Másodszorra pedig akik olyanokkal matricázzák az oszlopokat, hogy írtsd a feminizmust (hozzáteszem elég érdekes így, hogy dóri is nő saját maga ellen kampányol lol) meg irtsd a homoszexuálisokat meg masírozva skandálják, hogy irtsd a cigányt szerinted az nem nácizmusra vall. Akkor ehhez csak gratulálni tudok igazi elborult mi hazánk os vagy akivel sikerült elhitetni, hogy szegény magyaroroszág semmiben nem hibás csak mi magyarok vagyunk az értelmesek a fejlett nyugat meg a bolond. Hazát szeretni lehet értelmesen és valódi demokraták módján csinálni lásd ellenzéki összefogás. De mindegy is egy mi hazánkost értelmes érvekkel nem lehet meggyőzni mert gyepes fejű az összes a kérdező meg nem erre kíváncsi tehát ne is folytassuk ezt az értelmetlen beszélgetést.
2021. nov. 28. 13:38
6/16 anonim válasza:
Gondolom szeretnék magyarok lenni, szeretik a hazájukat. Én nem tettétek, szerb és sváb származású is vagyok és ez is az identitásom része, ettől vagyok aki vagyok. Nem ítélem el, aki így fejezi ki a nemzeti érzéseit, engem nem zavar.
2021. nov. 28. 13:41
7/16 anonim válasza:
Nem nagyon szeretem a tetoválásokat.
De aki valamit a hazájával kapcsolatosan tetováltat magára, még mindig jobb mint valami koponyát vagy hasonlót.
2021. nov. 28. 13:49
8/16 A kérdező kommentje:
Az a két ember aki átment a politikai pártok témájába emlékeztetném, hogy kérdésben sem a DK, sem Dúró Dóra nem szerepel. Mindenkinek lehet saját véleménye a felsorolt tetoválás típusról, de ne menjen át politikai vitába vagy ha mégis, azt privátban tegyék meg! Köszönöm!
2021. nov. 28. 14:11
9/16 anonim válasza:
Egy hatalmas red flag számomra. :)
2021. nov. 28. 15:07
10/16 anonim válasza:
Az ilyen kirakat-nacionalisták, címertetkós turbómagyarok a legnagyobb országrombolók. És ha hozzávesszük még hogy a tetkó tipikusan a prolik pedigréje akkor bizony duplán leírta magát a tetkó viselője.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!