Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Vannak itt olyan lanyok...

Vannak itt olyan lanyok akiknek 15-16 evesen lett tetovalasuk? (tobbi lent)

Figyelt kérdés

Hogyan vettetek ra a szuleiteket, hogy megengedje?

Milyen tetovalast csinaltatatok?

Nem bantatok meg azota?

kort is irjatok leci

2015. júl. 5. 17:38
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem egyik barátnőmnek 14 évesen tetováltak, az anyja konkrétaqn mindent megenged neki ilyen téren. Persze csak egy kis mütyűrt varratott. DE! Illegálisan.

Legálisan csak 16 felett varrnak, de ugye nyúlik a bőr és szinte 100%, hogy elmosódna a tetoválás, ahogy nősz. Én is csak 18 évesen szeretném a sajátomat. :)

15/L

2015. júl. 5. 20:12
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem 14-15 évesen lett meg az első tetkóm. Anyám egy ismerőse tetovál, és megcsinálta.

Előtte sokat gondolkodtam rajta, nem hirtelen felindulásból/divatból csináltattam. Van "jelentése".

Nem bántam meg egyáltalán, még mindig tetszik.

20/l

2015. júl. 5. 20:45
 3/5 A kérdező kommentje:

2 valaszolo:

Nem mosodott el?

2015. júl. 5. 22:29
 4/5 anonim válasza:

szia 15 évesen lett meg az elsö tetkom most 6 tetkom van

anya utolag tudta meg kicsit merges lett de megértette h jelent nekem valamit és fontos.

mind a 6 tetkom szöveg

egyáltalan nem bantam meg imadom öket , ja és nem deformálodik el

17 l

2015. júl. 12. 16:27
 5/5 anonim válasza:
Az egyik osztálytársam 14 évesen csináltatta meg az első tetoválását a szülei tudta nélkül, a másik ismerősöm 15 éves, most vasárnap fogja megcsináltatni az 1. tetoválását az anyja jelenlétében.
2015. júl. 30. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!