Akiknek van legalább egy tetoválásuk! Hány évesen tetették fel, most hány évesek, és megbánták-e?
19 vagyok, most nyáron csináltattam, nem bántam meg és nem is fogom, mivel én terveztem a mintát hozzá.
párba van, mindkettő az alkarom belső felén.
kifejezetten szeretem, részemmé vált. jelenleg még tanulok.
21 évesen csináltattam, a bal lapockámon van egy pók, mert szeretem a pókokat. Nem bántam meg, mert kedves nekem, pedig amikor készűl akkor az akkori kedvesem is ott volt velem.
Bánnom kéne, meg gyűlölnöm, hogy sok emlék fűz a pókon keresztűl közvetve a fiúhoz, de ez nem így van :)
Már két éve megvan.
Irodában dolgozóm, mint titkár/recepciós.
És direkt olyan helyre tettem ahol takarásban lesz a későbbiekben, de egy pántos ruhából néha megmutatja magát :)
Párom 16-17 évesen csinált először. Bútorasztalosnak készült, végül kőműves lett, de ennek semmi köze a tetováláshoz, a zene miatt csináltatta. most 36 éves, 6 vagy 7 tetoválása van, mivel jó régiek mindet fel akarja újítani és az egyiket ami kb 5 éves, azt folytatni akarja. Mindkét felkarján van és a bal alkarján, amit folytatni akar. Nem bánta meg egyiket sem, már fel sem tűnik neki hogy van, azért van 1-2 ami kifejezetten tetszik neki.
Én már 5 éves korom óta szeretnék tetoválást és ha minden jól alakul idén meglesz az első, a combjaimon egy-egy masni, utána meg a többi sorba:) Jelenleg otthon vagyok, nem tanulok semminek, kilátástalan az életem. Volt mikor pszichológusnak akartam tanulni, de sajnos nem tanulhatok tovább. Valószínű zenetanár leszek vagy növénytermesztő :D
20L
Én idén nyáron csináltattam a vádlimra.Nem bántam meg,szeretem nagyon! :) Tanulok még.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!