Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Akiknek van legalább egy...

Akiknek van legalább egy tetoválásuk! Hány évesen tetették fel, most hány évesek, és megbánták-e?

Figyelt kérdés
Még mindig kifejezetten szereted, inkább semleges érzéseid vannak, vagy kifejezetten megbántad? Azt is írjátok léygszi, hogy mi a foglalkozásotok, és milyen testrészen van!Minél több választ szeretnék, mert annál több értelme van! Állítólag a fiatalabb korosztályban 20-30% a tetováltak aránya, úgyhogy légyszi tényleg írjatok, szeretnék legalább pár tucat választ!
2012. okt. 8. 18:42
1 2
 11/12 anonim válasza:

Hát az 1 elég kevés nálam :)

Sorban: Az első a nyakam bal oldalára egy madárpók lett, a 2. a bal kézfejemre nonfi, 3. a jobb alkarom (egész kézfej varrva, fel egész könyékig nonfival (nem tehetek róla, imádom a nonfit), 4. a nyakam jobb oldalára egy darázs lett, az 5. egy sárkány a bal alkaromra csuklótól könyékig, a 6. egy kígyó válltól könyékig...

Jelenleg így állok, de tervezem a folytatást :)

Gyárban vagyok csoportvezető, és nem bántam meg őket, szeretem mindet :)

26F

2012. okt. 10. 14:47
 12/12 anonim válasza:
Én 20 éves vagyok decemberbe lesz egy éve hogy meg van az első tetoválásom.Egyáltalán nem bántam meg mert számomra egy "korszak" lezárását jelenti.Egyébként a jobb combomon egy tündér. Most pedig tervezem a következőt :)
2012. okt. 31. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!