Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy élnétek meg azt, ha a párotok csak angolul tudna, a szüleitek meg csak magyarul tudnának?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy mit csináljak jelen helyzetben, nem mutattam még be őket egymásnak. Játsszam a fordító szerepét, vagy ne is nagyon erőltessem a találkozást egyelőre?
Nyilván a szüleim akarnának vele találkozni, hogy lássák, ki a barátom, de nem tudom, hogy legyen.
19/L
2022. jan. 19. 05:43
11/13 anonim válasza:
Ha haverom csrediákjával elbeszéltem japánul úgy, hogy a japánom narutoból, berserkből meg AOT-ból áll, szerintem nem fog gondot okozni. Nehezen hiszem, hogy egy szót se beszélnek a szüleid angolul. Emellet a nonverbális kommunikáció határozza meg közlésünk nagy részét.
12/13 anonim válasza:
Férjemmel angol a közös nyelv, de sem az ő szülei, sem az enyémek nem beszélnek angolul. Tolmácsolunk egymásnak, amikor látogatjuk a szülőket, simán meg lehet szokni.
13/13 anonim válasza:
Valamennyit tolmácsolj, ha meg elfáradsz benne, akkor okostelefon a kezükbe és Google translate
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!