Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg csal a párom?

Figyelt kérdés
sziasztok lenne egy kérdésem hozzátok ugye ma volt az első hogy a baratnőm nallunk aludt de van egy olyan erzesem hogy valami nem tetszik neki vagy akár valami más van a dologban ugy azon tűnődtem el hogy nem akar megse csókolni meg állandóan a telefonját nyomja azon lepődtem meg hogy reggel kitalalta hogy megy az unoka tesojahoz mondtam nneki menjen de viszont azt már nem akarja hogy el menjek erte sőt az uzeneteimre se valaszol erre lettem pipa de azt is kideritettem hogy még tartsa a kapcsolatot az exével és most ossze zavarodtam ha valakinek volt valami hasonló tanalcsoljon valamit köszi
2022. jan. 17. 03:47
 1/9 anonim válasza:
75%
Hat gondolom a kapcsolat elejen jartok. Valoszinuleg igen valami van. Miert nem beszeled meg vele? Hany evesek vagytok?
2022. jan. 17. 05:44
 2/9 anonim válasza:
72%
Szerintem a helyesírásoddal van baja
2022. jan. 17. 05:46
 3/9 A kérdező kommentje:
1es 1honapja vagyunk eggyüt 17 vagyok ő 16
2022. jan. 17. 05:52
 4/9 A kérdező kommentje:
:)
2022. jan. 17. 07:41
 5/9 anonim ***** válasza:
24%

Nálam volt hasonló. Az exével járt össze.

Ha bármit kérdezel tipikus csajként támadó jelleggel fog egyből fellépni, hogy miért nem bízol benne.

2022. jan. 17. 09:42
 6/9 anonim ***** válasza:
66%
Rákérdeznék nyíltan hogy van-e valami probléma kettőtök között mert úgy érzed nem figyel rád eléggé, és fejben máshol jár.
2022. jan. 17. 11:17
 7/9 Thispain ***** válasza:
31%
Úgy írsz, mint egy lány.
2022. jan. 17. 14:09
 8/9 anonim ***** válasza:
48%

(*megcsal)

Sajnos van rá esély.

2022. jan. 17. 23:39
 9/9 anonim ***** válasza:
50%

Ha igaz amit leírtál és ez azóta is így van, akkor itt szerintem más ember is, azaz egy 3. fél is benne van az ügyben.

Nem tettél nála olyasvalamit, ami kiverte a biztosítékot?

Ui.: A vesszőt és a mondatvégi írásjeleket nem tiltott használni, a megcsal egy szó.

2022. jan. 19. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!