Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párom teret és egyedüllétet kér egyből rosszat jelent?
Nem feltétlenül, ha pl. csak azt mondta, hogy most nem szeretne találkozni mondjuk 2-3 napig, mert a saját dolgaival is akar foglalkozni, amikre monstanában nem jutott ideje, az szerintem teljesen oké, nem gondolnék rosszra. Én is szeretek időnként egyedül lenni, szóval megérteném és ha nem lenne valami konkrétabb jele, hogy nem biztos a kapcsolatunkban, akkor nem aggódnék emiatt.
Persze ha meg azért kér teret, mert elbizonytalanodott veled kapcsolatban, az nem jó jel és úgy már benne van a pakliban az is, hogy vége lesz.
Én annyira nem szeretem az ilyet. Nem értettem soha ezt a tér dolgot. Nem az van, hogy mondja, hogy a haverjaival találkozik, úgyhogy ezért nem lesz veled, vagy dolga van amit egyedül tud csak elintézni, hanem távolság kell neki... Ezt velem is bejátszották már. Volt egy depressziós exem, aki utálta az embereket, ő állította, hogy a hosszú és boldog párkapcsolat titka a távolság és heti 2-nél többet nem akarna velem találkozni (az ilyen amúgy hogy élne együtt a párjával?). Másik exem, még szüleimnél laktam, elutaztak két hétre, mondtam neki, hogy jöjjön majd át sokszor. Nos, nyári szünet volt, suliba jártunk még, semmi dolga nem lett volna, de teljesen kiakadt, hogy milyen naiv vagyok, hogy azt hiszem, neki ilyenekre van ideje, neki több tér kell...
Szerencsére most olyan férfival vagyok párkapcsolatban, akivel ugyanannyi igényünk van találkozóra (heti 3 hétköznap este és egész hétvégén együtt) és össze szeretnénk költözni, amit alig várunk, hogy még több időt legyünk együtt, szerintem neked is olyan kéne, akivel ez egyezik. Nem biztos, hogy nem szeret, meg baja van veled és azért kell több tér, de én ezt nem viselném el, az biztos, és szerintem te sem.
Latom mindenki lepontozza azt aki szerint nem normlis ez.
Szerintem sem normlis,hogy egyutt elunk majd kozli,teret kerek,megfulladok melletted most nem latsz x napig,szia.
Ertheto,hogy a kerdezo nez ki a fejebol es kerdezi mi van??
Ez igy eleg keves informacio.
Nekem nem igazan ferne ez bele,hogy csak ugy x napokra a parom egyedu lelutazik vagy barhova x napig egyedul minden info nelkul. Azert akivel csaladod van vagy tervezed nem eppen jo jel.Maskor is ez lesz?ott a gyerek fogja magat es szia anya lelepek 2 hetre Ibizara puszi.
Ha valaki ennyire nem bir melletted meglenni hogy megfullad toled nagyon rossz jel.Inkabb gondolkozz el hogy ilyen pasi kell -e?
Itt nem az van ,mint irjak ,hogy jaj kerdezo nem birsz magadban lenni?ennyire gaz vagy,hogy egyedul nem birod ki? Nyilvan van magaban is az ember pl 8 orat a sajat irodajban vagy 8 orat home officeban vagy 1-2orat auotban utazva,1-2orat a kondiban egyedul vagy 1 orat utana szaunaban vagy 1-2orat mas hobbival vagy csak filmet bamulva vagy akarmi akarhol.De meg ezenfelul is a maradek 1-2 oraban amit ketten tolthetnenek a masiknak az fullaszto es sok?he?
Mit csinal amugy ilyenkor a masik? Olvasni nem tud otthon egyedul a masik szobaban? Vagy aludni?vagy jatszani?vagy kiverni? Nekem furcsa es nagyon nem oke.
Azért vannak lepontozva az "ez nem normális" válaszok, mert míg azok, akik próbápják megérteni a helyzetet, azt írták, mi lehet a dolog hátterében és kozzátették empatikusan, hogy az emberek nem egyformák. Ez így korrekt volt.
De akik azt írták, szerintük ez nem normális, és ők nemfogadnák el, semmi más használhatót nem javasoltak. Nekik ez nem tetszik, nekik ilyen nem kell stb stb. A válaszuk ilyen szempontból teljesen haszontalan, ugyanis az alapkérdés sem az, hogy nekik mi tetszik vagy, hogy kinek milyen volt az exe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!