Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kibekuljek vele?

Figyelt kérdés
A volt barátommal több mint egy évet voltunk együtt 18 évesek vagyunk. Megbántott nagyon, már nem ez volt az első eset. Én szakítottam vele, de nagyon hiányzik és szeretem tudom hogy ő is szeret. Ez a második napja hogy szakítottam vele. Úgy érzem idővel jobb lessz és lehet jobb lesz nélküle mert sokat veszekedtunk az utóbbi időkben. De a szivem azt súgja hogy béküljek ki vele viszont nem akarok újra csalódni és nem akarom magam tovább roncsolni lelkileg...
2022. jan. 13. 18:48
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Én épp elenekzolek én azt a választ hasznosnak találtam és értékeltem. 🙂
2022. jan. 16. 00:13
 22/23 A kérdező kommentje:
Ellenkezőleg *
2022. jan. 16. 00:14
 23/23 A kérdező kommentje:
Nem értem miért itt kell bele kötni az emberbe úgy hogy nem is csináltam semmit. És meg rágalmazol azzal hogy le pontoztam embereket. Én nem ilyen vagyok mindenki válasza hasznos és örülök neki. De azért köszönöm azt hogy fel tettem egy kérdést és ilyen választ kaptam tőled. 🙂
2022. jan. 16. 00:17
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!