Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kibekuljek vele?

Figyelt kérdés
A volt barátommal több mint egy évet voltunk együtt 18 évesek vagyunk. Megbántott nagyon, már nem ez volt az első eset. Én szakítottam vele, de nagyon hiányzik és szeretem tudom hogy ő is szeret. Ez a második napja hogy szakítottam vele. Úgy érzem idővel jobb lessz és lehet jobb lesz nélküle mert sokat veszekedtunk az utóbbi időkben. De a szivem azt súgja hogy béküljek ki vele viszont nem akarok újra csalódni és nem akarom magam tovább roncsolni lelkileg...
2022. jan. 13. 18:48
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

"De a szivem azt súgja hogy béküljek ki vele viszont nem akarok újra csalódni és nem akarom magam tovább roncsolni lelkileg"

Elég evidens a válasz, hogy akkor ne "békülj". Minden más esetben nyugodtan, ha megint fájdalmat akarsz magadnak.

2022. jan. 13. 18:51
 2/23 A kérdező kommentje:
Ez elég durva válasz volt :)
2022. jan. 13. 18:53
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Semmi durva nem volt benne, csak az igazság néha fáj.
2022. jan. 13. 19:18
 4/23 anonim ***** válasza:
32%
De legalább őszinte
2022. jan. 13. 19:18
 5/23 anonim ***** válasza:
30%

Kérdező!

Szerintem békülj ki Vele!

2022. jan. 13. 20:22
 6/23 A kérdező kommentje:
És szerinted érdemes lenne?
2022. jan. 13. 20:55
 7/23 anonim ***** válasza:
50%
Ha szeretitek egymást, adj még egy (utolsó) esélyt ennek a kapcsolatnak.
2022. jan. 13. 21:34
 8/23 anonim ***** válasza:
67%

Nekem soha nem szokott bejönni ez a második esély dolog, de nem rajtam függött a dolog mindig a másik fél volt sértődve.

Én annak a híve vagyok hogy ami menthető menteni is kell, nem értem miért nem válik be soha...

2022. jan. 13. 21:52
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem működik soha, mert ami már egyszer nem volt jó, utána nem lesz jobb.

Lehet változna, de kis idő után úgyis minden megint rossz lesz.

Ha sokszor megbántott, szerinted később nem fog? Miért alázod meg magad? Legyen tartásod.

Szerintem semmi esély nincs arra, hogy boldog leszel. De ha te élvezed, ha belédrúgnak, akkor békülj.

2022. jan. 13. 22:44
 10/23 anonim ***** válasza:
84%
Megválaszoltad a saját kérdésedet az utolsó mondatod második részével.
2022. jan. 13. 22:52
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!