Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kibekuljek vele?

Figyelt kérdés
A volt barátommal több mint egy évet voltunk együtt 18 évesek vagyunk. Megbántott nagyon, már nem ez volt az első eset. Én szakítottam vele, de nagyon hiányzik és szeretem tudom hogy ő is szeret. Ez a második napja hogy szakítottam vele. Úgy érzem idővel jobb lessz és lehet jobb lesz nélküle mert sokat veszekedtunk az utóbbi időkben. De a szivem azt súgja hogy béküljek ki vele viszont nem akarok újra csalódni és nem akarom magam tovább roncsolni lelkileg...
2022. jan. 13. 18:48
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
83%
Békülj ki vele, de ne jöjjektek újra össze.:)
2022. jan. 14. 00:22
 12/23 anonim ***** válasza:
55%
Amúgy annyira jó hogy kitesznek pl ezt a kérdést hogy mit csináljon a kérdező, és aki azt mondta hogy béküljön ki vele és legyenek együtt ha mégis szeretik egymást, egyből le lettek pontozva. De akkor minek kiírni a kérdést?
2022. jan. 14. 22:42
 13/23 anonim ***** válasza:
76%

12

Ez jó kérdés. Én is azt írtam, hogy ha szeretik egymást, béküljenek ki. Aztán ha nem megy, hát nem megy. Fiatalok még. Nem esküvő, nem gyerekvállalás, nem (feltétlenül) életre szóló elköteleződés. Viszont az is lehet, hogy a korukból adódó éretlenség lehet, hogy egy hosszútávon működő kapcsolatot gátolna meg. Nincs vesztenivalójuk, viszont sokat nyerhetnek.

2022. jan. 14. 22:52
 14/23 anonim ***** válasza:
70%

13: de többször összevesztek, sokszor megbántotta. Ezt írta a kérdező. Miért merül fel egyáltalán, hogy békűljenek ki?

Leírza, hogy sokszor csalódott már benne.

Nem értem hány esélyt kellene még adni neki? Nem fog megváltozni.

2022. jan. 15. 05:15
 15/23 anonim ***** válasza:

Én értem de akkor ha ő ezt tudja akkor felesleges a kérdés. Most mi értelme volt, csak az hogy pár embert? Nevetséges...

(12-es voltam)

2022. jan. 15. 13:49
 16/23 anonim ***** válasza:

*pár embert lepontozzon

a vége lemaradt.

2022. jan. 15. 13:50
 17/23 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam le senkit már ne haragudj mindenki tanácsát én tiszteletben tartom 🙂
2022. jan. 15. 18:21
 18/23 anonim ***** válasza:
Hát nem úgy látszik már ne haragudj.
2022. jan. 15. 21:44
 19/23 A kérdező kommentje:
Senkinek a válaszát nem pontoztam le esetleg megmondanád ezt miből veszed 🙂
2022. jan. 15. 21:50
 20/23 anonim ***** válasza:

Hmm...

Talán onnan hogy aki azt írta hogy békülj ki vele a "leghasznosabb" is csak 37%.

Csak azt nem értem akkor hogy ez a válasz miért ér kevesebbet mint a többi.

2022. jan. 15. 21:54
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!