Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kibekuljek vele?
12
Ez jó kérdés. Én is azt írtam, hogy ha szeretik egymást, béküljenek ki. Aztán ha nem megy, hát nem megy. Fiatalok még. Nem esküvő, nem gyerekvállalás, nem (feltétlenül) életre szóló elköteleződés. Viszont az is lehet, hogy a korukból adódó éretlenség lehet, hogy egy hosszútávon működő kapcsolatot gátolna meg. Nincs vesztenivalójuk, viszont sokat nyerhetnek.
13: de többször összevesztek, sokszor megbántotta. Ezt írta a kérdező. Miért merül fel egyáltalán, hogy békűljenek ki?
Leírza, hogy sokszor csalódott már benne.
Nem értem hány esélyt kellene még adni neki? Nem fog megváltozni.
Én értem de akkor ha ő ezt tudja akkor felesleges a kérdés. Most mi értelme volt, csak az hogy pár embert? Nevetséges...
(12-es voltam)
*pár embert lepontozzon
a vége lemaradt.
Hmm...
Talán onnan hogy aki azt írta hogy békülj ki vele a "leghasznosabb" is csak 37%.
Csak azt nem értem akkor hogy ez a válasz miért ér kevesebbet mint a többi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!