Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik a legkevésbé bántó...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a legkevésbé bántó elutasítás? Elsősorban fiúk válaszát várom.

Figyelt kérdés

Tudom, hogy a visszautasítás minden módon rossz érzés, de melyik az, amelyikkel a legkönnyebben megbékélnétek?

Pl. más tetszik, nem akarok kapcsolatot, nem vagy az esetem, nem jössz be nekem

2022. jan. 12. 22:21
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
Ha valóban őszintén megmondja. Ne ámítson kamu dumákkal, mondja meg őszintén és kész.
2022. jan. 12. 22:24
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Túlgondolod kicsit. Oké szar, de most nem te leszel az első és nem is az utolsó lány aki valszeg visszautasítja élete során. Csak mond ami elsőre jön őszintén, lehet pár óráig szar lesz majd neki, pár napig, roszabb esetbe pár hétig, de az élet megy tovább veled vagy nélküled de ugyanúgy. Felesleges túlkombinálni
2022. jan. 12. 22:26
 3/10 anonim ***** válasza:
78%
Amiket le írtál már szerintem az összes férfi kapott egyet ezekből...mond csak el nem fog talán öngyilkos lenni.
2022. jan. 12. 22:46
 4/10 anonim ***** válasza:
37%

Túl jó vagy nekem

Félek egy ilyen jó sráccal lenni

Nem érdemellek meg

Előre irigylem a leendő barátnődet

Nem bírnád ki a folyamatos féltékenykedésemet

Jobbat érdemelsz

Hozzád egy királynő való

Egyszer a fiúk is kapjanak már ezekből a full röhejes kamu dumákból!

2022. jan. 12. 22:56
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Talán a "nem jössz be annyira" a legnormálisabb. A "nem akarok kapcsolatot" szöveget azért nem javaslom, mert lehet, hogy az elutasítást követő 2 órában összefutsz egy szimpi sráccal, akivel 2 hét múlva összejöttök, és hülyén jön ki, ha ezt a visszautasított fiú is megtudja.
2022. jan. 12. 23:35
 6/10 Istvan485 ***** válasza:
10%
Sajnos par imelt kuldenek es eltunek a lanyok sok a kamus hitegeto lanyok!!!
2022. jan. 13. 06:55
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Engem egyszer a vallási különbségre hivatkozva utasított vissza egy lány. Ez nem sértő, nem lehet rá ellenérvet felhozni, viszont nem mindig alkalmazható.
2022. jan. 13. 08:14
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Légy őszinte és ha kell indokold meg ennyi :) A mai világban sajnos az emberek nem tudnak érvelni vagy dolgokat normálisan kifejezni / megválaszonlin. Abba senki sem köthet bele.
2022. jan. 13. 09:03
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Engem az zavar ha valami tényleg nyilvánvaló hazugsággal utasítanak vissza. Mondd meg őszintén miért nem, az még általában jól is esik, mert tudom min kellene javítanom.
2022. jan. 13. 11:30
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is azt szeretem ha őszintén elmondja.

Nem is olyan túl régen, kerek perec megmondta, hogy nem jövöl be neki. Persze akkor szarul esik, de sokkal jobb így. Nincs hitegetés, reménykedés stb.

2022. jan. 15. 02:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!