Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez így korrekt lenne, vagy teljesen értelmetlen?
Sziasztok.
Úgy gondoltam, hogy alakulóban lehet egy lánnyal valami, 3 hét online (csak így tudtuk megoldani, de ezelőtt már ismertük egymást látásból) beszélgetés után +1 hét személyes beszélgetések után elhívtam valahová hétvégén, viszont közölte velem, hogy nem szeretne kapcsolatot de velem nincs semmi baja. (azt is mondta, hogyha egyszer barátja lenne akkor fixen külsőleg és belsőleg is ugyan ilyen lenne mint én.. Bár ez egy kegyes hazugság volt szerintem)
Szó volt róla, hogy attól még beszélgethetünk meg stb stb..
Viszont én így már nem tudnék hozzáállni.. Tisztába van vele, hogy mit érzek és én tényleg képtelen lennék csak barátként tekinteni rá, ezért látnám hülyeségnek ha továbbra is beszélgetnénk úgy, hogy pontosan tudja, hogy mit érzek..
Tehát az ötlet: Közlöm vele, hogy én így nem szeretném ezt folytatni, mert ezzel csak magamat kínzom minden egyes beszélgetés során/közben/után..
Ez korrekt lenne, vagy teljesen hülyeség?
A "másban azért benne lenne" rész engem nem érdekel.
Nem az vagyok aki össze jár random dugni..
Vagy tartós kapcsolat, vagy semmi. Az ilyen "másban azért benne lenne" típusú lányokat meghagyom másoknak, mert ez nem én lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!