Van valkinek kedve valami teljesen értelmetlen, hülyeségen vitatkozni?
Figyelt kérdés
Az anyázást, sorosozást és társait elkerülve, mert az hamar elfajulna.
Trollok is jöhetnek, de akkor valami jóval drukkoljatok elő.
2021. júl. 12. 00:20
2/12 anonim válasza:
Először csak megkérded, van-e kedvünk, aztán meg már én hozzam a témát is?! Nem vagy te egy kicsit...?
3/12 anonim válasza:
Azért sem vitatkozom veled!
Pláne valami értelmetlen dolgon, de ez például nem értelmetlen, mert annak van értelme, ha nem akarok vitatkozni, akkor nem vitatkozom, akármi is erről a véleményed, mert nem hagyom maga kényszeríteni.
Troll pedig te vagy, én nem, mert te vitatkozol értelmetlenül, én nem, mert egyrészt ebben van értelem, amit írok, másrészt mint kifejtettem, én nem is akarok vitatkozni, így aztán troll sem lehetek!
Tessék ezt felfogni!
4/12 Mansour válasza:
Nézz be a vallás rovatba, ott naponta legalább 5-6 olyan kérdés van, ami alatt értelmetlen hülyeségeken vitatkoznak. Állj be az egyik álláspont mellé, és máris lesz egy rakás vitapartnered.
7/12 A kérdező kommentje:
Nem!
2021. szept. 15. 11:55
8/12 anonim válasza:
Jó, a k**va anyádat loptad el a parfümömet most nem tudom hogy kapcsoljam át a tv-t!!!
9/12 anonim válasza:
Azért, nyolcas, a vita és a másik anyjának lekurvázása között látok némi különbséget. Például az elsőért ritkán szúrnak hasba.
10/12 anonim válasza:
#9 hülyeségeken vitatkozunk ,amúgy sem sértésnek írtam ,ha pedig annak vetted kérdező akkor bocsánat nem annak indult...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!