Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy írhatnék rá?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy írhatnék rá?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki tetszik nekem és szívesen megismerném, de nem tudod hogy hogy vagy mivel írhatnék rá hogy az ne legyen gáz. Sajnos az önbizalmam nem nagyon van a helyén mivel eddig akárhányszor próbálkoztam mindig elutasítottak. Igazából bármilyen tanácsra vagy ötletre kíváncsi lennék ami hasznomra válhat ismerkedés terén. Előre köszönöm mindenkinek a válaszokat, trollok viszont kíméljenek.

2021. okt. 29. 19:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg tudnád szűkíteni, hogy honnan ismeritek egymást?:) Úgy kicsit könnyebb és specifikusabb lehetne.

Iskola, osztálytárs, szakkör, stb.

2021. okt. 29. 19:57
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát ez az hogy túlzás hogy ismerjük egymást, csak bejelölt valamikor Facebokoon aztán nagyjából ennyi. Éppen emiatt először csak simán meg szeretném ismerni. De egyébként egy suliba jártunk 3 évig, ő 1 évfolyammal alattam járt.
2021. okt. 29. 20:05
 3/6 anonim ***** válasza:
67%
Ilyen kérdésre nehéz jól válaszolni. Én sokat írkáltam lányokkal online, de egy jó nyitóüzenethez ismerni kéne a csajnak legalább pár tulajdonságát, ami alapján el lehet indítani a dolgot.
2021. okt. 29. 20:16
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát igen nekem sincs nagyon ötletem csak az ilyen nagyon sablonos szöveg hogy szimpatikus és megismerném vagy hasonló. Csak nem tudom hogy ennyivel ráírni nem-e lenne gáz.
2021. okt. 29. 20:25
 5/6 anonim ***** válasza:
#4 A sablonos szövegekkel csak ellenérzést fogsz kiváltani belőle, úgyhogy nem érdemes ilyesmit használnod. Próbálj meg kreatív és vicces lenni, a többi majd jön magától.:)
2021. okt. 29. 20:30
 6/6 anonim ***** válasza:
59%

Ha mindenképp szeretnél ráírni bármivel is, akkor blöffölj be valamit, hogy "Szia, egy iskolába jártunk. Nem emlékszel véletlenül xy nevére? Szeretném felkeresni." és utána, ha elballagtatok vagy bármi akkor talán kérdezhetsz hogy hogy alakult az életútja, vagy esetleg kérdezgethetsz a régi iskolátokról és az eltöltött évekre.:)

Tényleg nehéz ilyenkor kezdeményezni, mert nem tudni kinek mi jön be, és mi nem számít annyira nyomulónak vagy kínosnak.

2021. okt. 29. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!