Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írhatnék neki így hónapokkal később?
Volt egy fiú akivel az interneten ismerkedtem meg. Pár hetet beszélgettünk, de utána megszakadt a dolog. Főleg az én részemről, akkor nem álltam úgy készen erre az egészre. Most viszont írt, pedig már hónapok óta nem beszéltünk. Én voltam a csúnya gonosz lány, aki nem írt vissza neki. Nem akarnám megint válasz nélkül hagyni, ha már érdeklődött, hogy mi van velem. A lelkiismeretem nem engedné már ezt. De mit írhatnék egy hogy vagy üzenetre? Annyira snassznak érzem a 'semmi különös, megvagyok.És te hogy vagy?' dumát. Főleg ennyi idő után. Álmodni sem mertem volna, hogy még keresni fog. Nagyon meglepett most ez az egész.
17/L
De, elég snassz ez is. Olyan légből kapottnak tűnik.
Nem tudom, elég régen voltam már fent ezen az oldalon, azóta teljesen megváltozott a felület. Szerintem véletlenül indítottam el a szavazást.xd
Nekem ebből az jön le hogy nem akarsz most se semmit, akkor megmondod hogy ne haragudj, de nem szeretnél ismerkedni (ha annyira furdal a lelkiismeret).
Ha benne lennél legalább egy randiban vele, akkor meg válaszolsz valami értelmeset, amit az elmúlt hónapokban csináltál, elterveztél, vagy amit tervezel a következő hetekben.
Legyél vele teljesen őszinte,ennyit megérdemel.
🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!