Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit írhatnék neki így hónapokk...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit írhatnék neki így hónapokkal később?

Figyelt kérdés

Volt egy fiú akivel az interneten ismerkedtem meg. Pár hetet beszélgettünk, de utána megszakadt a dolog. Főleg az én részemről, akkor nem álltam úgy készen erre az egészre. Most viszont írt, pedig már hónapok óta nem beszéltünk. Én voltam a csúnya gonosz lány, aki nem írt vissza neki. Nem akarnám megint válasz nélkül hagyni, ha már érdeklődött, hogy mi van velem. A lelkiismeretem nem engedné már ezt. De mit írhatnék egy hogy vagy üzenetre? Annyira snassznak érzem a 'semmi különös, megvagyok.És te hogy vagy?' dumát. Főleg ennyi idő után. Álmodni sem mertem volna, hogy még keresni fog. Nagyon meglepett most ez az egész.

17/L

2020. aug. 2. 00:44
A kérdező szavazást indított:
partner
beszélgetés
kapcsolat
ismerkedés
27 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
De most te akarsz tőle valamit, vagy nem?
2020. aug. 2. 02:32
 2/8 anonim ***** válasza:
96%
Mi ez a szavazás?
2020. aug. 2. 08:32
 3/8 anonim ***** válasza:
91%
Mert az, hogy „hogy vagy?” nem snassz? Írj vissza őszintén. Csak látni akarja, hogy akarsz e beszélgetni még
2020. aug. 2. 11:10
 4/8 A kérdező kommentje:

De, elég snassz ez is. Olyan légből kapottnak tűnik.

Nem tudom, elég régen voltam már fent ezen az oldalon, azóta teljesen megváltozott a felület. Szerintem véletlenül indítottam el a szavazást.xd

2020. aug. 2. 12:13
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem ebből az jön le hogy nem akarsz most se semmit, akkor megmondod hogy ne haragudj, de nem szeretnél ismerkedni (ha annyira furdal a lelkiismeret).

Ha benne lennél legalább egy randiban vele, akkor meg válaszolsz valami értelmeset, amit az elmúlt hónapokban csináltál, elterveztél, vagy amit tervezel a következő hetekben.

2020. aug. 2. 21:06
 6/8 anonim ***** válasza:

Legyél vele teljesen őszinte,ennyit megérdemel.

🙂

2020. aug. 3. 13:54
 7/8 anonim ***** válasza:
59%
Semmit, hagyd békén.
2020. aug. 4. 01:54
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

#

Így van hetes!

2020. aug. 4. 02:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!