Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ebay régi refundokat, azok...

Ebay régi refundokat, azok jogosságát nem veheti revízió alá? Hetekkel hónapokkal akár évekkel a refund megkapása után már a jóisten se vitathatja a refundokat?

Figyelt kérdés

Az a kérdésem, hogy az ebay a valamikor a múltban kért és kapott refundokat, azok jogosságát nem vitathatja utólag, ugye?

Vagyis olyan nincs hogy a hetekkel hónapokkal akár évekkel (5 éve vagyok ebay-es) kapott refundok jogosságát vitatja bárki is?

Ha én azt az X refundot kértem és kaptam akkor amikor (hónapokkal évekkel ezelőtt) most utólag ebbe a jóisten se köthet bele már?

Akkor az ebay megvizsgálta az ügyet jogosnak ítélte a refundot és megadta.

Ezen már az atyaúristen se vitathat semmit ugye?

(és ha több száz ilyen refund volt az elmúlt X évben hát akkor annyi volt. Mindet megvizsgálta az ebay és mindet jogosnak találta, ha nem találta volna annak nem adta volna meg a refundot. ezzel téma zárva nem?

2020. júl. 31. 09:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Csökkenteni fogja a vásárlói megbízhatósági értékedet (amit nem látsz). Lehet az eladó nem lesz hajlandó eladni neked (főleg nagyobb értékű dolgoknál számít), előre fizetéssel sem.
2020. júl. 31. 09:45
 2/3 A kérdező kommentje:

nem ezt kérdeztem. hanem azt hogy ha én (példa) tavaly decemberben kaptam 20 USD refundot, akkor ezt a refundot már soha senki, de még az atyaúristen se vitathatja és követelheti tőlem vissza?

Vagyis ha egyszer már jogosnak ítélték, akkor az már jogos is marad, ha akármi is derül ki időközben?

2020. júl. 31. 14:34
 3/3 anonim ***** válasza:

Már a kérdés sem érthető.

Ha pl tegnap kaptad meg a refundot, akkor se tudja senki újra kicsikarni belőled azt a pénzt..

2020. júl. 31. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!