A győztes államokon és a kedvezményezetteken kívül kiknek állhatott érdekében trianon?
A gyíkembereknek, meg a titokzatos háttérhatalmaknak, meg a hangyáknak.
Egyébként tökmindegy kinek állt érdekében vagy ellenezte, a győztesek eldöntötték és kész mi meg szívtunk miatta.
"Fejtő Ferenc: „De tudni kell, hogy Trianon az egy szabadkőműves klikknek a műve volt, akiket a cseh és román vezetők befolyásoltak.”
Korrekt, de mint látod ezt egyetlen szóval is le lehet írni.
"Oszd meg és uralkodj"
Azoknak ált érdekében akik világuralomra törnek, a "nemzetközi zsidóságnak".
Meg lehet nézni ezzel összefüggésben, hogy itt Magyarországon kik voltak azok, akik leszerelték/lezüllesztették a hadsereget éppen akkor, amikor a legnagyobb szükség lett volna arra, hogy megvédjék.
Ezeknek az erőknek a legnagyobb ellensége, maga a kereszténység.
Az ami 2000 évvel ezelőtt elkezdődött, tehát amikor Jézust keresztre feszítették, az ma is -ha új formában is-, de tovább folytatódik.
A világhatalom megszerzése, sajnos a nemzetközi zsidóságnak ez a küldetés tudat eltorzított megvalósítása, mert Jézus nem világuralomra, hanem a világnak szolgálatára adott megbízást a zsidóságnak!
"Az angolok és a franciák kifejezetten tiltakoztak az elcsatolás ellen, mondván hogy ilyet egy országgal sem lehet csinálni."
Erről volna magyar nyelvű linked? Én is hallottam már erről, de semmi megerősítést nem találok.
T. #8-as: nem. Azért idéztem 1-ben Fejtőt- mert nem akartam, hogy erre elvigye a témát. Mert azonnal jönnek az elkenők, fizetett(!) gyíkemberezők, titokzatos háttérhatalmazók. Pontosan tudja mindenki hogy -sajnos - van háttér hatalom. Amiben vannak zsidók és nem zsidók egyaránt. Egy vakvágányra terel a zsidózás. (csak két nagy nemlétező háttérhatalmat irányító gyíkot, a Morgan és a Rockefeller családokat említem,Morgan angol,Rockefeller német, egyik sem zsidó. Érdemes elgondolkodni, hogy használja a nemlétező háttérhatalom ezt aduként is. Mert a kis szorgos szatócsboltost vitték táborba, nem őket) Na de pihenésképen hallgassunk egy kis zenét: Muszorgszkij Egy kiállítás képei, 7.kép,
hátha van, aki a zene nyelvén jobban érti a fentieket
"A dölyfös gazdag és az alázatos szegény zsidót ábrázoló két képet a zeneszerzõ egyetlen tétellé komponálta (Samuel Goldenberg és Schmuyle), erõs szociálkritikai tendenciával."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!