Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan ignoráljak valakit?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sansastarkk kérdése:

Hogyan ignoráljak valakit?

Figyelt kérdés

Tetszik nekem egy srác, akit folyton körülugrál egy lány és ez nyilván tökre bejön neki.

Én viszont akárhányszor meglátom a párost hányni tudnék (úgy hogy a lánynak közben van barátja, akivel elég régóta együtt van).

Legfőképp arra várok tanácsot, hogy a lányt hogyan kezeljem normálisan, mert egyszerűen akármit mond, még ha normál esetben egyet is értenék vele, akkor is irritál! És ez tudom, hogy gyerekes, ezért is akarok rajta változtatni.

2022. jan. 12. 21:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha jól értem, ezt a csajt akarod figyelmen kívül hagyni? És mi van a sráccal?
2022. jan. 12. 22:02
 2/5 A kérdező kommentje:

A srácra eléggé berágtam a közelmúltban, mert volt egy csúnya húzása...ettől függetlenül még mindig vonzónak tartom, de most őt is kerülöm.

Szóval igazság szerint jelen helyzetben a srácnál az eszem és a szívem nincs szinkronban egymással.

A lány zavar most jobban, mert az ellen talán többet tudnék tenni, hogy őt kizárjam.

Ez így leírva még szánalmasabb, mint a fejemben volt.

2022. jan. 12. 22:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Szimplán csak más helyekre kell menned ahol ő nincs ott. Vagy szó szerint a szemébe mondani hogy szerinted egy hülye k..va és kerüljön ha jót akar.

Persze ha nő vagy akkor nem a legszebb módja. De attól hogy ugyan az tetszik nektek nem kell a f*ért verekedni, keress más ideált vagy nem tudom...

2022. jan. 12. 22:16
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj arra, hogy a könnyen szerezhető lányok sose olyan érdekesek a fiúknak. Ő ilyen. Én inkább szánalmat éreznék a lány iránt, főleg, hogy barátja is van. Amúgy biztos van egy oka, hogy miért csinálja, lehet kevés az önbecsülése, és ezzel akarja kompenzálni. Én a helyedben megpróbálnék a felszín alá nézni, és arra gondolni, hogy milyen ember. Amit ő csinál, az csak átmeneti, ebben a korban mindenkinek fejlődik a személyisége és próbálgatja magát.
2022. jan. 12. 22:52
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne nézd őket, ne legyél a közelben, ne legyen köztetek kontakt.
2022. jan. 12. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!