Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ignoráljak valakit?
Tetszik nekem egy srác, akit folyton körülugrál egy lány és ez nyilván tökre bejön neki.
Én viszont akárhányszor meglátom a párost hányni tudnék (úgy hogy a lánynak közben van barátja, akivel elég régóta együtt van).
Legfőképp arra várok tanácsot, hogy a lányt hogyan kezeljem normálisan, mert egyszerűen akármit mond, még ha normál esetben egyet is értenék vele, akkor is irritál! És ez tudom, hogy gyerekes, ezért is akarok rajta változtatni.
A srácra eléggé berágtam a közelmúltban, mert volt egy csúnya húzása...ettől függetlenül még mindig vonzónak tartom, de most őt is kerülöm.
Szóval igazság szerint jelen helyzetben a srácnál az eszem és a szívem nincs szinkronban egymással.
A lány zavar most jobban, mert az ellen talán többet tudnék tenni, hogy őt kizárjam.
Ez így leírva még szánalmasabb, mint a fejemben volt.
Szimplán csak más helyekre kell menned ahol ő nincs ott. Vagy szó szerint a szemébe mondani hogy szerinted egy hülye k..va és kerüljön ha jót akar.
Persze ha nő vagy akkor nem a legszebb módja. De attól hogy ugyan az tetszik nektek nem kell a f*ért verekedni, keress más ideált vagy nem tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!