Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért ignoráljátok/szarjátok le néha azt a lányt aki tetszik?
Figyelt kérdés
2021. jan. 14. 17:59
1/9 anonim válasza:
Azért mert a párkapcsolat nem úgy működik hogy a nap minden másodpercében egymással vagytok elfoglalva.
2/9 A kérdező kommentje:
Nem úgy értem. Hanem hogy van egy lány aki tetszik. Még nem is beszéltetek. Nem is egy osztályba jártok, csak egy suliba. És ő tetszik nektek, ti meg úgy viselkedtek mintha nem is létezne. Miért?
2021. jan. 14. 18:19
3/9 anonim válasza:
Van egy jópár oka ennek.
Én most csak a saját magam nevében tudok beszélni.
Szóval én azért csinálom ezt mert nem szeretnék szerelmes lenni, el szeretném felejteni az illetőt.
Ennyi.
F
4/9 anonim válasza:
Én azért csinálom, mert úgy érzem, hogy ő ignorál engem. Én meg akkor inkább nem égetem magam a kommunikációs kísérleteimmel.
5/9 anonim válasza:
Pont most akartam írni, amit a négyes.
És általában ebben szokott is lenni valami...
Fiúk mikor odavannak, nagyon figyelnek.
6/9 anonim válasza:
Én általában csak lekezelő vagyok velük, legalábbis ha valami luxuspicsáról van szó azokkal nem szabad kedvesen beszélni mert instant friendzone. Csak az értelmes lányokkal vagyok kedves/figyelmes, meg a lány barátokkal.
7/9 anonim válasza:
A 4es 5össel teljes mértékben egyet tudok érteni
8/9 anonim válasza:
Mert még gyerekek és gyerekesen viselkednek. Nem kell velem egyet érteni de én is nem rég hagytam magam mögött a tizenéves korszakomat és tudom milyen voltam én és a kortársaim is.
9/9 anonim válasza:
ignorálni a lányt aki tetszik...nem akarok vitát indítani, de ez nálam/a környezetemben inkább fordítva szokott lenni:D
de abban van igazság, hogy egy idő után, ha a másik oldalról nincs jel, akkor én sem várok tovább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!