Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom (barát-barát, fiú) kikezdett velem, mostantól ignoráljam?
3 éve vagyunk barátok, 14 éves korunktól. Eddig sosem volt fura megnyilvánulása most viszont nagyon furán viselkedett.
Beteg voltam pár napja, nem voltam suliban, minden nap átjött délután hogy leadja az aznapi tananyagot, lefényképezzem stb.
3. nap viszont "kikészített". egy leggings volt rajtam és elkezdte mondani hogy milyen jó alakom van, jó seggem és hogy izgatóan bevág ott elől is.
Tökre elszégyeltem magam, zavarba jöttem. Ő egy melegítőben volt és láttam hogy feláll neki. Megkérdeztem tőle, hogy ez most mégis mi, mit akar ezzel? mire ő: "nem akarod látni mekkora? nincs kedved kézbe venni?"
még jobban zavarba jöttem és egy hang se jött ki a számon, csak rántottam a vállamon egyet, mire ő kicsit lehúzta a melegítőt és elővette. Nem vagyok frigid és tényleg bejött a látvány de akkor ott nem tudtam fiú vagyok e vagy lány. Megfogta a kezem és odatette, mondta hogy markoljak rá és ha szeretném akkor kielégíthetem. Már voltam előtte pasival,szóval nem kellett bemutatnia mit szeretne. Párszor fel-le mozgattam a kezem de aztán megijedtem. Mondtam neki hogy tegy el a nadrágjába, és hogy csak barátok vagyunk. Ő elnézést kért, felkapta a kabátját és elment gyorsan.
Nekem ez egy fiú éjszakai nedves álmának tűnik. A nem akarod megnézninél szóltam volna a havernak, hogy elmehet a francba, nemhogy rárántsak kettőt.
Ha ez igaz, akkor meg felülvizsgálnám a kapcsolatunkat, és főleg a saját érzéseim, hogy ezt miért csináltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!