Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik fiú-lány barátság? Érezhet irántam valamit?
Szerintem létezik a fiú-lány barátság,de ritka.
És ez a fiú elég nagy eséllyel érezhet irántad valami mást is barátságon kívül. Érdemes lenne erről beszélgetni vele (józanon=)), de ha nem akarsz akkor utalgathatsz is rá. Ha elég egyértelművé válik hogy többet érez és te is benne lennél akkor én nem halasztanám el a lehetőséget.
De hogy biztosra menj kérdezd meg hogy mi a pálya.
Ha furán,vagy máshogy viselkedik körülötted mint régebben akkor az elég biztosan azt jelentheti hogy szerelmes beléd.
Az alapján amit most írtál csökkent a valószínűsége hogy szerelmes lenne.
Az hogy féltékeny azokra akik éreznek valamit irántad simán lehet számára egy félelem hogy elveszíthet téged.
Ha úgy érzed hogy nyomaszt téged hogy nem tudod biztosra mit érez akkor kérdezd meg mert én hasonló eset miatt csináltam magammal butaságot.
Persze, hogy létezik, és nem is olyan ritka. ;)
Viszont az érzelmek nincsenek kőbe vésve. Sok minden formálódhat, alakulhat az évek során.
Szerintem létezik fiú lány barátság, csak az a kérdéses, hogy mennyi ideig.:)
Ha eddig semmi jelét nem mutatta az érdeklődésének, akkor valószínüleg csak te látsz bele többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!