Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

17F vagyok. Nagyjából fél éve ismerek egy lányt aki mindig is nagyon tetszett de soha nem mertem kezdeményezni, így annyiban maradt a dolog. Közben pár hónapja megismerkedtem egy másik lánnyal akivel hirtelen rózsaszín ködbe kerültem, és együtt vagyok vele egy ideje. Azonban úgy érzem, az a bizonyos közd kezd feloszlani, és kezdem felszínesnek érezni az illetőt. Mindig mindent megbeszélük egymással de úgy érzem nem feltétlenül tartja be amit ígér. A helyzeten tovább rontott hogy úgy alakult az élet a korábban említett lánnyal elkezdtem beszélgetni, és egyáltalán nem rossz az összhang. A barátaim egy része azt mondja ne hagyjam hogy egy régi bálványom kiábrándítson a barátnőmből, viszont olyan is van aki bíztat hogy kilépjek egy kissé toxikus kapcsolatból. Jómagam egyáltalán nem tudom mi lenne a jó megoldás.

Egyszerre érzek szerelmet és mérgező kapcsolatot, de most nagyon nem szeretnék belemenni a részletekbe.

Szóval nem tudom mit kellene tennem.

2022. jan. 10. 00:10
 1/1 anonim ***** válasza:

Igy reszletek nelkul kicsit nehez.Nem akarom eroltetni mivel irtad is de jo lenne ha meg irnal par mondatot a jelenlegi kapcsolatodrol akar itt akar privatba.

Szerintem varj meg egy kicsit mig tisztazodnak az erzeseid a baratnod irant,nehogy ket szek kozott a foldre ulj.Addig is beszelgethetsz baratilag a "regi"lannyal.A baratnoddel pedig tolts egy kicsit tobb idot ha ugy erzed nem vagy boldog mellette,inkabb nem mennel el egy talkozora akkor beszelj vele errol es hogy hogyan folytatodjon a dolog.

2022. jan. 10. 01:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!