Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan lányok, akik később vesztették el a szüzességüket?
Lányokhoz szólna a kérdésem, hogy vannak-e olyanok akik később vesztették el. Mert előtte nem találták meg a megfelelő személyt akivel eljutottak volna addig. És inkább vártak vele míg eljön az akivel tényleg szeretnék.
Mert én pont így vagyok ezzel, nem tartom gáznak egyáltalán sőt ez dicsőség is hogy én még senkinek nem voltam meg engem nem kaphat meg akárki. Csak már egyre inkább kellemetlennek érzem, hogy mikor találom már meg azt akivel működni fog minden és elveszíthetem. Nyilván ilyen korban így 19 évesen mindenki vágyik rá, én is szeretném ha eljönne az akinek oda tudom magam adni.
Szóval írjatok lányok tapasztalatokat, minden jöhet, meddig vártatok vele és hogy alakult
(Privátokat nem kérek!)
20 éves voltam. Nem voltam szerelmes, egyszerűen nagyon vonzódtam hozzá. Jó volt, utána még jobb lett az együttlét. Nem éreztem se cikinek, se dicsőségnek azt, hogy sokáig voltam szűz pedig randizgattam is, bulizni is buliztam rendesen de nem vonzott senki annyira, hogy lefeküdjek velük. Azért gondoltam, hogy jönni fog majd az a férfi, aki elveszi. Sose görcsöltem emiatt
De ezt az egészet nem kell annyira túlmisztifikálni
Biztos ciki, de én 22 éves voltam. Előtte is volt,aki szerelmet vallott. Randiztam is. Nem voltam sajnos szerelmes.
Egyébként hiába vártam ennyit az első alkalommal, nem sikerült jól. Rágörcsöltem, nem is élveztem, véreztem. Fàjt nagyon.
Úgyhogy lehet kár volt ennyit várni erre. Az a gond, hogy azóta sem rajongok a szexért,pedig eltelt jó pár év.
:(
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!