Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan lányok, akik később vesztették el a szüzességüket?
Lányokhoz szólna a kérdésem, hogy vannak-e olyanok akik később vesztették el. Mert előtte nem találták meg a megfelelő személyt akivel eljutottak volna addig. És inkább vártak vele míg eljön az akivel tényleg szeretnék.
Mert én pont így vagyok ezzel, nem tartom gáznak egyáltalán sőt ez dicsőség is hogy én még senkinek nem voltam meg engem nem kaphat meg akárki. Csak már egyre inkább kellemetlennek érzem, hogy mikor találom már meg azt akivel működni fog minden és elveszíthetem. Nyilván ilyen korban így 19 évesen mindenki vágyik rá, én is szeretném ha eljönne az akinek oda tudom magam adni.
Szóval írjatok lányok tapasztalatokat, minden jöhet, meddig vártatok vele és hogy alakult
(Privátokat nem kérek!)
Ez most csúnya lesz tőlem, meg nyilván emiatt ne dobd oda magad senkinek, de a szüzesség elvesztése sokkal jobban fel van fújva mint amennyire kellene, érdemes!
18 voltam és holt szerelmes. Úgy gondoltam, ő lesz az igazi és vele szeretném leélni az életem. Az első alkalom katasztrófa volt, de a további együttlétek sem voltak jók. Egyszerűen a szexben nem találtuk meg az összhangot.
Ez is csúnya lesz tőlem, meg lehet r*bancnak néznek majd, de egy párat ki kell próbálni hogy megismerd azt, neked mi jó. Természetesen nem mindenféle jött-menttel!!!!!
Én olyan fiatal voltam, hogy inkább le se írom. :D Nagyon szerettem volna tartozni valakihez, és úgy ereztem, ez csak így valósulhat meg. Persze kamaszként és koravénként még sok butaságot gondol az ember, és gyakran a rossz személyekbe szeret bele. Velem is így volt.
Az első alkalmam borzalmas volt. Nagyon féltem, rendes pánik rohamom lett, ezért totál száraz és szűk maradtam (mert igen, egy csaj általában azért kegyetlen szűk, mert nem tud ellazulni). Semmi előjáték nem volt a partnerem részéről, de neki azért voltak elvárásai. A srác meg negyedórán át próbálta begyömöszölni. Nem izgatta, hogy fáj, vagy hogy torkomszakadtából ordítok. Túl akart esni rajta. Csak akkor rémült meg, amikor az ,,aktus" után sírni kezdtem. Szégyelltem magam, fájt a hüvelyem és egyáltalán nem olyan volt, mint amire számítottam.
Visszagondolva, kegyetlen buta voltam, de hát ezt teszi az emberrel a szerelem: nem veszi észre a másik s****fejségér. :D
Én egyetértek veled, első
Nem értem miért lettél lepontozva
Lehet van aki rossz értelemben vette, de amúgy ez igaz és full logikus
Nem azon van a hangsúly hogy mindenkivel kipróbáld milyen, minden emberről tudd milyen az ágyba
De valójában ha egyel eljutsz addig, nincs viszonyítási alapod hogy milyen volt ez számodra
Ha az életed során több partnerrel alakul addig a dolog hogy lefekszel, akkor tudni fogod mi a jó neked, lesz tapasztalatod
Így értetted szerintem és én egyetértek veled
A lényeg az, hogy meséljetek ki várt vele tovább és később vesztette el, mondjuk legalább ilyen 18 éves koráig, vagy tovább
Kérdező!
Azért, mert az emberek prűd gyökerek, meg ha valamiben nem értesz velük egyet, akkor az csak rossz lehet.
Mint írtam, nem mindenféle jött-menntel kell összefeküdni, de ha nem érzed jól magad az első partnerrel, akkor miért is maradjon vele az ember lánya? Csak mert ezt követeli meg a társadalom vagy valami begyepesedett gyakoris idegen,esetleg így illik, mert ő volt az első? Szerintem fontos az, hogy jó legyen a szex, mert ha az nem jó, akkor az rámegy a kapcsolatra. Lehet nem azonnal, de idővel biztosan.
Pontozzanak csak le, annyira nem izgat, attól még így gondolom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!