Az igaz hogy a cigány lányok addig nem vághatnak a hajukból amíg nem vesztették el a szüzességüket?
Gondolod hogy 7-8 éves korukig nem vágnak hajat?
Kicsit sokallom.
Ez nem etikett, hanem (részedről) babona, ezért az ezotériában a helye.
Amúgy a válasz: nem.
Nem, 100 éve sem így volt.
Vagy szerinted a cigányoknál szokás volt a lányok lába között vizsgálódni, hogy még szűz-e?
nagyon rosszul tudjátok. azok, akik tartják a hagyományaikat, szűzen mennek férjhez (azért olyan fiatalon, mert türelmetlenek), férjezetten csak térdig vagy térd alá érő szoknyát hordanak.
ami pedig a hajat illeti: a csalja feleségek haját vágják rövidre. tehát a hagyománytisztelő cigány nők sose fogják önként rövidre vágatni a hajukat, mert az a hűtlenség jelképe.
Elsőnek is, nem mindegyik cigány lány veszítí el a szüzességét tizen akárhány évesen!
Tapasztalat! Cigány családból származom, 19 éves vagyok s 18 éves voltam mikor elveszítettem a szüzességem, ugyhogy ez nevelés kérdése!
S ti " magyarok" vagytok olyan rosszak mint a cigányok, sőt rosszabbak!
És amúgy ez babonaság, ilyen nincs hogy levágatják a hajukat, nekünk (cigány lányoknál) ez a büszkeségünk!
# 7 Nem azt kérdezték levágathatják-e hajukat, hanem vághatnak-e a hajukból.
És örülök hogy te nem voltál annyira "türelmetlen" és nem 14 évesen mentél férjhez.
Ugyan Emberek! Fasizálódunk?!
Emberek vagyunk, ennek születtünk. Azonosak, egyenlőek :) !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!