Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el anyának hogy van barátom?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A barátommal 3 hónapja vagyunk együtt, de félek anyám reakciójától, egyszerűen mikor megakarom neki mondani valami visszafog2022. jan. 8. 20:28
1/7 anonim válasza:
Hát, ha anyukád normális, és van esze, akkor tudja, hogy a szerelmet nem lehet akadályozni, és el fogja fogadni.
Egyébként nem értem mi nehéz benne, odamész aztán megmondod, hogy anya, van barátom.
TAKA
2/7 anonim válasza:
"Anya, van barátom."
"Anya, van barátom, 3 hónapja együtt vagyunk, nagyon szeretjük egymást. Bélának hívják, autószerelő."
3/7 anonim válasza:
Kérdezz rá úgy, hogy mit szólna ha lenne barátod. Aztán a reakciója után el tudod dönteni, hogy el szeretnéd-e mondani neki.
Egyébként én is féltem, de aztán nagyon lazán reagáltak le, pedig előtte mindig azt szokták mondani, hogy még fiatal vagyok hozzá.
Sok sikert :)
4/7 anonim válasza:
Nem kell túlgondolni. Ha olyan a helyzet, mondd el és kész. Semmi rossz nem fog történni.:)
5/7 anonim válasza:
Simán, természetesen. Amikor jó kedve van anyukádnak,mondd el neki nyugodtan. :)
6/7 anonim válasza:
Anya el kell mondanom vmit... ő ö terhes vagyok... öö itt barátom
7/7 anonim válasza:
odanész hozzá és ezt mondod neki: "anya van barátom 3 hónapja ...nak hívják"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!