Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak! Milyen nők az ideálotok?
Gondolok itt legfőképpen a külsőre (öltözködési stílus/testalkat/frizura/magasság stb.), illetve a belsőre is egyaránt.
Csak kíváncsi vagyok, mennyi leírásnak felelnék meg. :)
Külső:
- max 165 cm
- átlagos, esetleg kissé teltebb testalkat
- hosszú, barna haj
- kicsit kislányos arc
- öltözködésileg szeretem a kicsit lazábban, "fiúsabban" öltözködő lányokat, szerintem az ad nekik egy vagány, de mégis természetes, hétköznapi kisugárzást. Ja, és ha ezen belül oversized cuccokat hord az illető, az csak plusz pont, nekem az nagyon imponál 😀 Olyan aranyosan, ölelgetnivalóan tudnak bennük kinézni a lányok 😀🙂
Belső:
- ambivertált személyiség (hozzám hasonlóan)
- gondoskodó, anyáskodó típus
- életvidám, pozitív kisugárzás, sok mosolygással és nevetéssel
- szeret olvasni
- ugyanúgy vonzzák őt a nyugisabb, személyesebb, esetenként kultúrális programok, mint a bulisabbak
- ha a filmes és zenei ízlése se olyan nagyon lányos, hanem hozzám hasonlóan szereti mondjuk a rockzenét, és a fiúsabb filmeket
Az első hozzászólóval 100%-ban megegyezek😅
17/L
Főként feketék még ha csak nézhetem is őket, sétálón mondjuk.
165-175ig, legyen sportos, náluk divat a homokóra alak, de nekem elég a vékony is, a haja mindegy csak ne rövid pár mm-es, az idegen számomra egy nőn.
Külső tulajdonság:
-Alacsony legyen( én is csak 160 cm vagyok
-Kicsit soványabb(ez az én izlesem)
-babaarcú(-||-)
-Rövidke haj
-Smink,műköröm mellőzése(ha lehet)(így is szép aki szép aki nem az meg mind1)
-ízléses ruhákat hordjon
Belső tulajdonság:
-kedves
-okos
-megértő
-önzetlen
Stb....
(Ne cigizzen,alkohol mértékkel,buli is csak normális,ne káromkodjon)
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!