16-25 éves fiúk/férfiak milyen a női ideálotok külsőre? Nektek szokott celeb vagy híresség crushotok lenni?
Szerintem minden lány szép.
Bárcsak viszont szeretne az, akit én szeretek. Tetszenek a rövid hajú lányok, szerintem egyediek és vagányak. Akit kedvelek, ő szemüveges is és sokat mosolyog.
Nehéz mondani konkrét ideált, mert van hogy meglátok egy hölgyeményt, és máris azt gondolom, hogy ő az ideál.
Nálam az arc dominál a hajjal elsősorban ha ideálról van szó. Nekem a barna, minimum vállig érő egyenes haj jön be legjobban (láttam valaki írta a fru-frut, na azt én kifejezetten nem bírom). Arcra nagyon nehéz bármit mondani, mert érted, egyben kell passzolnia az ízlésemhez. Azért ha alacsonyabb lenne az jó lenne, én 172 cm-rel nem vagyok egy égi meszelő, így ez necces, bár ki tudja. Testileg most nem kell nagy mell, bárki bármit mondjon. Legyen egy átlagos alakja, az bőven tökéletes.
Nos, nálam ennyi, de ez csak kezdetben lényeg, mert a külső az csak megfog.
20/F
26, de azért:
Maximum 1 vagy 2 centivel legyen magasabb nálam, hogyha magasabb, de inkább azonos, vagy alacsonyabb az ideális. "Sajna" nem vagyok túl magas. :)
Napbarnított bőr. Enyhén is szép tud lenni, nem kell csokira gondolni. Szoli fúj-fúj.
(számomra)Formásabb, "nagyobb" combok. Tehát nem vékony alkat, ilyen nőies. De sokaknak az is "nőies" amire én már ducit mondanék, szóval teszek be egy példát: [link]
E mellé a "nagyobb" (de szerintem nem nagy), számomra szép fenék plusz, de igazából azt csak tényleg plusznak érzem.
És nagyobb mellek, amik tetszenek leginkább.
Meg hosszú, barna haj. :)
Ami nem tetszik a szolin kívül: műköröm, tetkó, pc, póthaj, túlzott smink (szemfesték az szép, ha nem 10 méter vastag, az tetszik), műszempilla, szilikon stb.
Nagyjából ennyi, asszem. És nem fognak lepontozni!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!