Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » 16-25 éves fiúk/férfiak...

16-25 éves fiúk/férfiak milyen a női ideálotok külsőre? Nektek szokott celeb vagy híresség crushotok lenni?

Figyelt kérdés

2020. nov. 20. 11:04
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
Teltkarcsú, nagy cicijű, hosszú hullámos vagy göndör hajú (hajszín mindegy), szép, szabályos kerek arccal, nagy és szép kék vagy zöld szemekkel.
2020. nov. 20. 11:22
 2/22 anonim válasza:
Ideálja igazából mindenkinek van, és mindenkinek különböző. Persze átlagot lehet vonni minden tekintetben. De ha már feltetted a kérdést, akkor válaszolok nagyon röviden. Fufru, felkötött, vagy leeresztett haj a szimpi nálam. Ha göndör azzal sincs baj, de annyira nem fog meg. Női és férfi frizurákat nem nagyon tudom így leírni, fogalmam sincs minek mi a neve, de így a celebeknél gyakran használt frizurák bejönnek. Arcnál igazából lehetne írni specifikusan, pl: hosszab áll, milyen arcvonás stb, de estig ülnék itt. Szóval röviden annyi, hogy aranyos legyen, de azért látszódjon, hogy nőies. Felsőtest az megint lehet 2 féle, lehet vékonyos, de nem sportos, vagy lehet sportos, de nem annyira vékony. Végtagoknál igazából csak annyi a dolog, hogy testarányaihoz mérten megfelelő legyen. Mostanában elég sok vékony lánynál látom, hogy lóg a háj a bicepszén, de full vékony? Nem nagyon ertem, biztos van valami biológiai válasz rá. Lábnál még annyit, hogy azt is sokat látom, hogy full edzetlen. Mármint nem kell izmosnak lennie, de gyakorlatilag egybe van a lábuk. Nem látszik, hogy elválik a térd, a combok, a boka, a vádli, stb.. Magasság az igazából nálam mind1, szeretem a kisebb lányokat, de a magasabbakat is imádom. A ruhaviselésekről se tudok annyira specifikusan írni. De legyen egy saját, nekem is tetsző stílusa, de legyen egyfajta más "felnőtt nősebb" öltözködési stílusa is. A fülek ne legyenek manók, a lába ne legyen 46-os, úgy, hogy 178cm :D Ennyi igazából. Annyira nem szokott crushom lenni híresebb lányok felé, maximum pár napos csodálat fog el, és fantáziálás, de utána alábbhagy:D Persze előfordul, hogy utána is követem és néha előjön a "Crush érzés", de igazából el is illan gyorsan. 18F
2020. nov. 20. 11:36
 3/22 anonim válasza:
2020. nov. 20. 12:13
 4/22 anonim válasza:
Életemben nem láttam még igazi nőt csak animébe
2020. nov. 20. 12:43
 5/22 anonim válasza:

Szerintem minden lány szép.

Bárcsak viszont szeretne az, akit én szeretek. Tetszenek a rövid hajú lányok, szerintem egyediek és vagányak. Akit kedvelek, ő szemüveges is és sokat mosolyog.

2020. nov. 20. 13:22
 6/22 anonim válasza:
Én személy szerint többet adok személyiségre, bár ez már eléggé elcsépelt duma. De ha külső alapján kell dönteni, akkor nekem pl a kicsit ducibb, vastagabb combú, alacsony lányok jönnek be, nem túl nagy mellel. Sajnos ilyet egyáltalán nem találok, aki hajlandó lenne ismerkedésre is :D
2020. nov. 20. 13:44
 7/22 anonim válasza:

Nehéz mondani konkrét ideált, mert van hogy meglátok egy hölgyeményt, és máris azt gondolom, hogy ő az ideál.

Nálam az arc dominál a hajjal elsősorban ha ideálról van szó. Nekem a barna, minimum vállig érő egyenes haj jön be legjobban (láttam valaki írta a fru-frut, na azt én kifejezetten nem bírom). Arcra nagyon nehéz bármit mondani, mert érted, egyben kell passzolnia az ízlésemhez. Azért ha alacsonyabb lenne az jó lenne, én 172 cm-rel nem vagyok egy égi meszelő, így ez necces, bár ki tudja. Testileg most nem kell nagy mell, bárki bármit mondjon. Legyen egy átlagos alakja, az bőven tökéletes.

Nos, nálam ennyi, de ez csak kezdetben lényeg, mert a külső az csak megfog.

20/F

2020. nov. 20. 14:21
 8/22 anonim válasza:
Túlkoros vagyok de azért leírom.Nagyon világos, fehér bőr,kék, vagy zöld szem.Hajszín mindegy, csak ne barna legyen, lehet amúgy hupikék is.Mindenképpen husibb típus, hatalmas mellekkel, nagy bimbóudvarral.Borotvált rózsaszín babapuncival.Szeresse a country, blues, indie zenéket,meg azt ahogy én játszom ezeket, szóval ha Nóta tv rajongó akkor max. dugásra kéne.Ha kissé elvont lenne, némi művészi vénával az nagyon izgalmas lenne a számomra.Nem bulikirálynő, hanem inkább borozgatós-beszélgetős típus. Hobbi szinten sportolgasson néha, hogy ne menjen 80 kiló fölé.Én 180/85 vagyok, szóval nálam azért legyen alacsonyabb,könnyebb.Jó lenne ha szeretné a természetet,aktív és érdeklődő lenne ilyen téren, hogy ki lehessen mozdulni vele.Az életben pedig felelősségteljes, szóval nem csak a mának élő típus, aki próbálja tudatosan építeni a jövőjét.Valami ilyesmi lenne az ideál, de örülnék neki ha találkoznék egy olyan nővel akiben legalább egy része megvan ezen tulajdonságoknak.
2020. nov. 20. 15:42
 9/22 anonim válasza:
Csak legyen arányos. Ha teltebb, akkor ne legyen olyan testrésze, ami nagyon elüt az összképtől. Az arca is legyen arányos, szép, kicsit aranyos, de azért nőies (nololi). Más nagyon nincs. Na jó, ne nőjön irreális mértékben túl, tehát azért 200cm feletti nők már baromi nagyok. Nem mondom, hogy nem állnék össze velük, de önszántamból én tuti nem kezdeményeznék egy ekkor nőnél a magam 175cm-ével. Illetve még a haj, ami talán említhető. Rövid hajat is elfogadom, ha jól áll, de alap esetben inkább a valamilyen hosszúságú haj felé húzok (az mindegy milyen hosszú, csak legyen).
2020. nov. 20. 16:15
 10/22 Gymnospermatophyta válasza:

26, de azért:

Maximum 1 vagy 2 centivel legyen magasabb nálam, hogyha magasabb, de inkább azonos, vagy alacsonyabb az ideális. "Sajna" nem vagyok túl magas. :)

Napbarnított bőr. Enyhén is szép tud lenni, nem kell csokira gondolni. Szoli fúj-fúj.

(számomra)Formásabb, "nagyobb" combok. Tehát nem vékony alkat, ilyen nőies. De sokaknak az is "nőies" amire én már ducit mondanék, szóval teszek be egy példát: [link]

E mellé a "nagyobb" (de szerintem nem nagy), számomra szép fenék plusz, de igazából azt csak tényleg plusznak érzem.

És nagyobb mellek, amik tetszenek leginkább.

Meg hosszú, barna haj. :)

Ami nem tetszik a szolin kívül: műköröm, tetkó, pc, póthaj, túlzott smink (szemfesték az szép, ha nem 10 méter vastag, az tetszik), műszempilla, szilikon stb.

Nagyjából ennyi, asszem. És nem fognak lepontozni!:D

2020. nov. 20. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!