Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ki a példaképed és miért?

Ki a példaképed és miért?

Figyelt kérdés

2020. nov. 20. 07:17
 1/7 anonim ***** válasza:
92%

Nincs példaképem,mert én úgy gondolom,hogy nem kéne senkit sem követni az életben.

Bocsi,ha nem ilyen választ vártál.

2020. nov. 20. 07:29
 2/7 anonim ***** válasza:
54%
Ariana Grande, a célom, hogy úgy énekeljek, mint ő.
2020. nov. 20. 07:36
 3/7 anonim ***** válasza:
95%
Egy vicc, ami szerint dolgozatot íratnak a szovjet gyerekekkel. Két kérdésre kell válaszolni. 1. Ki a példaképed? 2. Miért épp Lenin?
2020. nov. 20. 07:52
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Kassai Lajos. Ő egy ősi harcművészet, a lovasíjászat feltámasztásán dolgozik 30 éve elég nagy sikerrel. Emellett összetett, etikus és stabil világnézete van, és mindig hű az elveihez. Én ha már fele annyira kitartó és egyenesgerincű leszek az ő korában, már elégedett leszek magammal.
2020. nov. 20. 08:11
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sincs konkrét példaképem. Példát szoktam venni másokról, de ahelyett, hogy egy konkrét ember lenne ez, ehelyett ha valakiben megfog valami, akkor abban ez egy kis dologban őt veszem például. Egy másik dologban meg mást. Van amiben meg saját magam. Miért szűkítsem le a kört egy emberre, ha bárkitől tanulhatok.
2020. nov. 20. 09:14
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Eminem s azért ő mert valahogy az ő dalaival lehet azonosulni ,s nem a semmitmondó gengszter rappet tolja
2020. nov. 20. 09:45
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nincs egy konkrét példaképem. Nagyon sok ember van akiről példát veszek, más és más dolgokkal kapcsolátban.
2020. nov. 22. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!