Lányok, ezek közül a férfiak közül külsőre melyikük arca áll a legközelebb az ideálotokhoz?
Igyekeztem minél inkább férfiasabb arcvonásokkal rendelkező egyedeket összeválogatni,természetesen rengeteg típus van még, de kérlek próbáljatok meg az általam felsoroltak közül választani!
1:
2:
3:
4:
5:
6:
Őszintén ? Egyik sem .
Ezek nekem annyira, nem gyere be, nyál ürgék, hogy képtelenség választani egyet is . Sorry .
Mindegyik helyes, MINDEGYIK, hisz ebből is(filmszerepek, reklámok, stb)élnek..szóval mind a 6 férfi sármos, arányos arcú és biztos jó testű..de én nekem így ismeretlenül egyik sem kéne, egyszerűen nem mozgatnak meg bennem semmit..ellenben sok átlagosnak nevezhető férfi az életem folyamán meg igen..például a párom aki nekem mindnél helyesebb..nem küldöm el a képét de ő más arckarakterű, de nem ezért tartom helyesnek..
Melyik férfira hasonlítasz h ez érdekel??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!