Ha kevés borravalót adok a pizzafutárnak (vagy egyáltalán nem adok) akkor legközelebb tényleg megköpködik a pizzámat kihozás előtt?
Figyelt kérdés
2015. szept. 25. 21:10
1/7 anonim válasza:
10 évvel ezelőtt volt menő a köpködés, most kennek rá kis túrót, kis kakaót, mind kifinomult kézimunkás termék.
2/7 A kérdező kommentje:
Milyen túrót meg kakaót? Kakaót ó nélkül? Erre gondolsz?
2015. szept. 25. 22:13
3/7 anonim válasza:
Ha ilyet veszel eszre bejelented a pizzas cegnek es kesz, tobbet nem csulazik ra mert akkor kirugjak..
De ilyen nincs. En sose adok neki semmit, van neki rendes kis fizetese az eppen eleg neki.
4/7 anonim válasza:
Én sok pizzát rendelek, és mivel szar alak vagyok sosem adok borravalót. Eddig nem találtam semmilyen testnedvet a pizzán. (Egyébként is ritka, hogy két különböző napon leadott rendelést ugyanaz a pizzafutár hozzon ki, a váltott műszakok miatt, tehát alkalma se nagyon lenne rá)
5/7 anonim válasza:
Jaja kap napi 5-7ezret amiből tankolni kell amit a játéknak kellene elvileg fedezni. A párom is futarkodott néha mert pizzaszakacs volt és szabadnapjan néha beugrott.
Amúgy nem kopkodik meg de aki rendszeresen nem ad anyak a pizzát nem olyan jól telepakolt mint azé aki nem sajnálja azt a 200 ft jattot ha már 2-3 ezerért nem sajnal pizzát zabálni.
7/7 Gábor19... válasza:
Neem:D dehogy is. Legfeljebb az utólsóként viszik ki a pizzádat ha több cím is van náluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!