Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ilyenkor?
Az a helyzet, hogy komolyan ismerkedek egy fiúval már 2 hónapja. Ő 21 éves én meg 19.
Ő nekem tényleg teljesen más akikkel eddig találkoztam, aranyos rendes figyelmes normális, vicces, érett, minden okés vele, sok mindent elért már az életében, vannak komoly céljai, nagyon jól kijövünk egymással, és még elképesztően az esetem is.. Tökéletes számomra, és én is neki. Nagyon örülünk hogy egymásra találtunk.
Még egyikünk lakásán sem voltunk de tervbe van. Ő most jelenleg nem tud elvinni náluk bizonyos okok miatt, szóval úgy néz ki hogy el kell hoznom nálunk. De őszintén szólva félek😅 Nemrég költöztünk és még felújítás alatt állunk. Nem arról van szó hogy rossz lenne a házunk vagy ilyesmi, nagyon is jó, szép minden. Csak mégis majd tavasztól lesz teljes a felújítás meg minden, most csak így hirtelen költöztünk át, ahogy engedte az idő kialakítottuk a saját igényeink szerint, modern és szép, berendeztünk nagyjából mindent. Csak hát itt nekem ebből a szempontból azzal van bajom, hogy nem tudnánk rendesen felszabadultan élvezni egymás társaságát hogy ne zavarjon minket a családom. Most harmonika ajtóm van és úgy hiába a szobámba megyünk akkor is hallanának minket még azt is ahogy beszélgetünk vagy bármi, nemhogy ha még más is történik. Meg hát most egyenlőre nem franciaágyam van hanem egy kanapém. Így nem lenne olyan nagy helyünk, de a kanapén is kényelmesen elférnénk egymás mellett, sőt még romantikus is lenne ha tényleg úgy összebújunk vagy egymásra fekszünk. Szóval ja, ez így engem zavar. De igazából csak ez a fejemben létezik, csak engem zavar ez az egész hogy ez most milyen már. Őt nemigen zavarná csak örülne ha mellettem lehetne, neki én vagyok a lényeg. De én olyan gáznak érzem😅 Erről barátnőmnek is beszéltem és elmondta hogy hát ebből nincs semmi nem gáz meg semmi nem ez a lényeg, meg lehet oldani úgyis, bolond vagyok hogy ezen izgulok. Az egész házban az én szobám a legszebb most miért félek ilyenektől. Még ezt a fiúnak nem mertem elmondani de úgyis beszélnem kell vele erről, tudom hogy nem zavarná de mégis rosszul érzem magam emiatt hogy mi lenne ha így hoznám el.
Ti mit tennétek az én helyzetemben?
Szerintem se zavarjon ez!
Lehet, hogy ha ennyire minden kihallatszik, én nem esnék neki a másiknak, de a többi miatt ne izgulj!
Szerintem írd le neki azokat, amiket ide is és biztos meg fogja érteni. Meg ez szerintem bárhol előfordulhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!