Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
Az a helyzet, hogy barátommal már két éve együtt vagyunk. Ő 19 én 17. Na és van a keresztanyám, akit szívből gyűlölök. Ő majdnem 40 éves, van férje és van egy közös kislányuk. Egy házban élek velük és még a mamámmal. NA DE mikor még csak pár hónapja voltunk együtt barátommal, nyáron itt aludt, és este ki ment "pisilni", érdekesen keresztanyámmal egy időben. Ekkor a barátom 17 éves volt. Mint sejtettem, azt csinálták, és nem csak egyszer. Majd el mondtam mamának, aki nem hitte el, mert az ő lánya nem olyan hogy ilyen messzire menjen. Na persze,kisse rosszul ismeri ezek szerint. Na ez után próbáltam bizonyítani kisebb nagyobb sikerrel. Mama próbált segíteni, de nem vallotta be. De a fiúmat is kifaggattam, ő tagadta. Nem hitt nekem konkrétan senki, a keresztanyám úgy állította be mintha csak féltékeny lettem volna és csak beképzeltem. Feladtam, hogy nekem legyen igazam. De tavaly nyáron, keresztanyám és a férje egy hónapra szét mentek úgy, hogy a férje el költözött, de még házasok maradtak. A barátom egyszer itt aludt, megint kint voltak hajnalban "pisilni". Ezt már mamám is hallotta, meg hogy utánna mit beszéltek. Utánna megint mama próbált segíteni hogy bevallja, de olyan egy szánalmas qrv@, hogy most is tagadta. Barátom ekkor már mondani akart valamit másnap reggel, de inkább elterelte a témát. Már nagyon elegem van, nem tudok szabadulni a kapcsolatomból, és valószínűleg soha nem derül ki mindenki számára, hogy milyen szánalmasak. A kapcsolatomból azért nem tudok szabadulni, mert mivel nincs mivel bizonyítani hogy ezek megtörténtek, nem tudom dobni, pedig már ezerszer próbáltam. Már nagyon kezd elegem lenni keresztanyámból, mert akkora egy ribi, hogy nem csak a barátommal, de még az autószerelőjével is meg akarta csalni a férjét. Már legszivesebben agyon verném, vagy megátkoznám hogy élete végéig szenvedjen azért amit tett, vagy valahogy lebuktatni a férje és mindenki előtt, hagy maradjon élete végéig egyedül. De ha szétrobbantom őket a férjével, akkor örökre a nyakunkon marad és itt élősködik majd mamám nyakán. Mit tehetnék? Köszi ha el olvastad, es légyszi tényleg segítő választ írj ha tudsz, mert már idegileg és lelkileg is a határaimon járok. A válaszokat előre is köszönöm!
17/L.
Nem tudlak sajnálni. Olyan nincs, hogy "nem tudok szabadulni a kapcsolatomból"
Mé ne tudnál? Fogod, azt kidobod a pcsiába, és ezt már rég még kellett volna tenned, és találni valaki olyat, aki nem csal meg téged, de ha te ilyen birka vagy, akkor további sok boldogságot tudok csak kívánni.
Nem tudom elhinni, hogy ennyire nem tudsz önállóan gondolkodni ilyen idősen.
Olyan nincs, hogy nem tudod dobni. Odamégy, közlöd vele, hogy te szakítani akarsz, mert te úgy gondolod, hogy ez megtörtént és nem érdekel, nem tudja neked bizonyítani, hogy nem. Emiatt pedig elveszett a bizalmad, nem tudsz így kapcsolatban lenni vele meg minden ilyesmi. Nem igaz, hogy ez ennyire bonyolult számodra.
Tuti kamu kérdés.
De ha nem is.... Akkor össze vagy bikincselve azzal a sráccal és ez valami mágikus bilincs aminek bizonyítani kell?
Tiltsd le mindenhonnan a barátodat, ne engedd be magatokhoz, és te se menj át hozzájuk!
Anyukád sem tudja megoldani, hogy kirakja a keresztanyádat? Vagy vegyetek ki neki egy albérletet, és lakjon ott, tőletek távol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!