Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ágyban aludjunk vagy ne?
Szilveszterre jön egy csaj, akit az egyetemről ismerek. Megyünk egy buliba aztán mivel messze lakik és reggel nem kéne első vonattal mennie mondtam hogy aludjon nálam. Nem tudom mi van vele pontosan, nem vagyunk együtt, de nem is vagyunk szerintem közömbösek. Ő kérdezte, hogy nem szilveszterezünk-e együtt, mert neki nincs ötlete, aztán eljön velem. (Kb 2 orara lakik).
Nos van egy vendégmatrac a szobámban ahol haverok szoktak aludni. De csajjal persze más. Aludjunk egy ágyban, vagy ne? Ha nem lenne más opció, akkor persze, együtt alszunk, mint nála egyszer. (Koliban).
De ugye most ott a matrac. Szivesen aludnék vele, de ez persze tőle is függ. Nem tudom ő mit gondolhat, mert ha reggel látja a matravot ami nálam a sarokban van, akkor azért az is fura. Ti mit tennnétek?
Vagy várjam meg, hogx alakul az este?
20 évesek vagyunk, szüleim házában leszünk
Lehet, hogy ő rájön, hogy neki veszett ügy, de neked sem nyert ügy még.
Szóval én simán elnyaltam volna, az tutti és az orgazmustól felébred, hidd el :-).
Utolsó, ez kb megerőszakolás lett volna, na az távol áll tőlem :)
De amúgy igazad van, lehet ez egy ördögi kör. Mivel ő nekem nem mutat semmi konkrét jelet így én sem mozdulok rá nagyon, amiből lehet az jön le neki, hogy én csinálom ugyan ezt, csak fordítva.
Én sem megerőszakolásra gondoltam.
Hanem meghozni a kedvét az egészhez és utána. De ehhez mindenképp neked kellett volna mozdulnod, hogy legalább megcsókolod, aztán símogatod stb stb.
Akkor aludjon nálad akkor is, amikor józanok vagytok :-).
És ha igent mond, feküdj először kiflibe vele, hogy neked háttal legyen ő :-).fogd meg a kezét a paplan alatt :-).
Ha eltántja akkor semmi nem lesz belőle és aludj :-).
Örülök, hogy nem használtad ki a részegségét és köszönöm a nevében is.
Nem teljesen éber tudatánál lévő emberrel szexet kezdeni még párkapcsolaton belül, házasságon belül is kihasználás, a félreértések elkerülése végett.
Pontosan azért, mert nem tudja az illető nő vagy férfi hideg fejjel mérlegelni a döntését a teste fölött, márpedig minden egyes ember teste a saját tulajdona és csak az övé, minden alkalommal és minden testi közeledés minden egyes lépése előtt ellenőrizni kell a másik fél őszinte és lelkes beleegyezését, különben határátlépés.
Lehet, hogy az illető leányzó sem tudja, hogy mit akar és lehet, h végtelen lelki gátlásai miatt érzi szükségét alkohollal oldással, amiből kis mennyiség még segíthet is ebben, azaz 1-2 pohárral, de a taj részegség célja általában a valóságtól való teljes menekülés eszköze is. Bátorság kell a saját belső világunkkal szembe nézni és kétségtelenül könnyebb még pár pohárral többet inni a teljes tudat- és kontrolvesztéshez, amikor már nem fáj sem test, sem lélek.
Én is voltam húszéves és egész gimiben az egész osztályunk minden hétvégén leitta magát mindenki egy-két kivétellel velem... Jó nevű budapesti gimnáziumban. Egészséges és bátor, őszinte lelkeknek nem kell alkohol a lazításhoz vagy szórakozáshoz. Bocs, kicsit off és prédikáció, nem állt szándékomban, de kicsúszott.
A józan és lelkes egyetértés legyen a toronyirány minden testi közeledésnél, hogy azt keressétek a másikban, vagy ne nyúlj hozzá semmivel, mert a testi sérülések begyógyulhatnak idővel, de a lelkiek max. kevésbé fájnak, de örökre megmaradnak egy nem várt érintés miatt is!
Amúgy mizu azóta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!