Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ágyban aludjunk vagy ne?
Szilveszterre jön egy csaj, akit az egyetemről ismerek. Megyünk egy buliba aztán mivel messze lakik és reggel nem kéne első vonattal mennie mondtam hogy aludjon nálam. Nem tudom mi van vele pontosan, nem vagyunk együtt, de nem is vagyunk szerintem közömbösek. Ő kérdezte, hogy nem szilveszterezünk-e együtt, mert neki nincs ötlete, aztán eljön velem. (Kb 2 orara lakik).
Nos van egy vendégmatrac a szobámban ahol haverok szoktak aludni. De csajjal persze más. Aludjunk egy ágyban, vagy ne? Ha nem lenne más opció, akkor persze, együtt alszunk, mint nála egyszer. (Koliban).
De ugye most ott a matrac. Szivesen aludnék vele, de ez persze tőle is függ. Nem tudom ő mit gondolhat, mert ha reggel látja a matravot ami nálam a sarokban van, akkor azért az is fura. Ti mit tennnétek?
Vagy várjam meg, hogx alakul az este?
20 évesek vagyunk, szüleim házában leszünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!