Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy ágyban aludjunk vagy ne?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ágyban aludjunk vagy ne?

Figyelt kérdés

Szilveszterre jön egy csaj, akit az egyetemről ismerek. Megyünk egy buliba aztán mivel messze lakik és reggel nem kéne első vonattal mennie mondtam hogy aludjon nálam. Nem tudom mi van vele pontosan, nem vagyunk együtt, de nem is vagyunk szerintem közömbösek. Ő kérdezte, hogy nem szilveszterezünk-e együtt, mert neki nincs ötlete, aztán eljön velem. (Kb 2 orara lakik).

Nos van egy vendégmatrac a szobámban ahol haverok szoktak aludni. De csajjal persze más. Aludjunk egy ágyban, vagy ne? Ha nem lenne más opció, akkor persze, együtt alszunk, mint nála egyszer. (Koliban).

De ugye most ott a matrac. Szivesen aludnék vele, de ez persze tőle is függ. Nem tudom ő mit gondolhat, mert ha reggel látja a matravot ami nálam a sarokban van, akkor azért az is fura. Ti mit tennnétek?

Vagy várjam meg, hogx alakul az este?

20 évesek vagyunk, szüleim házában leszünk

2021. dec. 31. 14:07
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
Ajánld fel, hogy övé az ágy, aludjon ott, te meg alszol a matracon. Ezután kb 100%, hogy együtt fogtok aludni. Az sem véletlen, hogy veled akar szilveszterezni. Lazíts és ne stresszelj rá.
2021. dec. 31. 14:17
 2/31 anonim ***** válasza:
100%
Várd meg hogy alakul az este.
2021. dec. 31. 14:21
 3/31 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem mielőtt bárki is felvetné, nem aludni (szexelni) jön át, hanem bulizni és utána nálam alszik. Aludtunk már kétszer együtt, de azért mert nem volt más lehetőség. (Koliban)
2021. dec. 31. 14:38
 4/31 anonim ***** válasza:
50%
Figyelj lehet, hogy felszedi valami rámenős pasi a buliban és nála alszik, miután keféltek.
2021. dec. 31. 14:39
 5/31 anonim ***** válasza:
100%
+1 szavazat az 1-re
2021. dec. 31. 15:03
 6/31 A kérdező kommentje:
Szerintem az lesz kb, hogy ő is ugyan annyira határozatlan, mint én. Ha azt mondom neki tessek itt az ágy, én alszom a földön, akkor azt mondja oké, ha megkérdem tőle, hogy alszunk-e együtt, akkor is valszeg azt mondja, jó persze. Viszont itt vannak a matracok, akkor tényleg meg kéne vele beszéltem, hogy azért alszunk együtt mert együtt akarunk. Na mindegy, majd kiderül.
2021. dec. 31. 16:07
 7/31 anonim ***** válasza:
65%
Ö. Még csak nem is jártok, de már egy ágyban aludnátok?
2021. dec. 31. 19:17
 8/31 anonim ***** válasza:
23%
Feküdjetek egy ágyba. Aztán elalvás előtt mondd neki, hogy nagyon örülsz hogy újból így vagytok, jó éjszakát. Aztán adj két puszit hátul a válla-nyaka hajlatába és érezni fogod a továbbiakat :-).
2022. jan. 1. 06:34
 9/31 anonim ***** válasza:
100%
Nos? Mi lett?
2022. jan. 1. 12:42
 10/31 anonim ***** válasza:
55%
Na mi vót?
2022. jan. 1. 17:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.