Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy ágyban aludjunk vagy ne?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ágyban aludjunk vagy ne?

Figyelt kérdés

Szilveszterre jön egy csaj, akit az egyetemről ismerek. Megyünk egy buliba aztán mivel messze lakik és reggel nem kéne első vonattal mennie mondtam hogy aludjon nálam. Nem tudom mi van vele pontosan, nem vagyunk együtt, de nem is vagyunk szerintem közömbösek. Ő kérdezte, hogy nem szilveszterezünk-e együtt, mert neki nincs ötlete, aztán eljön velem. (Kb 2 orara lakik).

Nos van egy vendégmatrac a szobámban ahol haverok szoktak aludni. De csajjal persze más. Aludjunk egy ágyban, vagy ne? Ha nem lenne más opció, akkor persze, együtt alszunk, mint nála egyszer. (Koliban).

De ugye most ott a matrac. Szivesen aludnék vele, de ez persze tőle is függ. Nem tudom ő mit gondolhat, mert ha reggel látja a matravot ami nálam a sarokban van, akkor azért az is fura. Ti mit tennnétek?

Vagy várjam meg, hogx alakul az este?

20 évesek vagyunk, szüleim házában leszünk

2021. dec. 31. 14:07
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

Hát elégge berugott aztán csak arra futotta, hogy bevesse magát az ágyamba. Végül egy ágyban aludtunk, de nem volt semmit mert elég részeg volt és az nrm lett volna “fair”. De még a buliban smároltunk :D

Szüleim is mondták, hogy aranyos. Jó úton vagyok asszem

2022. jan. 1. 18:47
 12/31 anonim ***** válasza:
63%
Örülök hogy nem használtad ki, jó embernek tűnsz. Remélem összejön később. <3
2022. jan. 2. 10:39
 13/31 anonim ***** válasza:
30%

Hagyjátok már ezt a kihasználtam dumát.

Istenem, ha egy pasi összebújik egy nővel, megkívánják egymást, akkor már kihasználta a pasi ?

Ittak, na és ? És ha a lány se mond nemet, hanem ő is benne van-volt ? Akkor is kihasználta igaz ?

Annyira szánalmas ez így :-)

2022. jan. 2. 13:55
 14/31 A kérdező kommentje:
A csaj nagyon részeg volt, kb állni alig tudott. Arra sem emlkékezett, hogy nálam vagyunk, nem tudta hogy kerültünk haza.
2022. jan. 2. 15:03
 15/31 anonim ***** válasza:
62%
És arra emlékezett, hogy smároltatok?
2022. jan. 2. 16:02
 16/31 A kérdező kommentje:
Nem beszéltünk róla, de szerintem igen, mert akkor még józan volt.. korábban is ez volt (másik alkalommal), hogy berúgott és akkor kezdtünk el “közel kerülni”, megfogta a kezem, odabújt stb. Most csók is volt. Utalgattam rá, mondtam, hogy nagyon jó volt tegnap és hogy milyen jól éreztem magam vele, de konkrétan nem beszéltünk róla.
2022. jan. 2. 16:34
 17/31 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem ez a csaj nem akar tőled többet. Ha akarná annak látványosabb jelei lennének.
2022. jan. 2. 16:40
 18/31 A kérdező kommentje:
Utolsó, ezt kifejtenéd? Bocsi, tapasztalatlan vagyok az ilyenben, szóval kérlek fejtsd ki
2022. jan. 2. 16:48
 19/31 anonim ***** válasza:
24%
Hááát nem tudom, egyre több infót írsz, annál jobban az az érzésem, hogy simán szeretkezned kellett volna vele. Smárolás józanul, megfogta a kezed stb stb.
2022. jan. 3. 08:14
 20/31 A kérdező kommentje:

Nehéz őt kiisemerni, mert józanul nem olyan közvetlen amúgy, napközben alíg ír vissza, nem mutat nagy érdeklődést, viszont élőben kb be nem áll a szája. Amikor iszunk, akkor meg közeledik, rámdől ilyenek. Az túlzás, hogy józanul smároltunk, részeg volt, max emlékszik rá.

De mondom, szex kb esélytelen volt, mert részeg volt a végére és el is aludt, olyan volt mint egy zsák krumpli. Arra sem kelt fel, hogy felvonazoltam a szobáma, kb úgy mint elsősegélyen tanultuk. Mindegy, majd alakul.

Mellesleg van még egy srác, aki rá pályázik, szóval ez is érdekes. Win-nek fogtam fel, hogy hozzám jött szilveszterezni, illetve ő kérdezte meg, hogy mit csinálok és ha úgy van jöhet-e. Viszont a másik sráccal is szokott beszélgetni meg együtt járnak haza (Budapestről egy darabig együtt utaznak)

Elvileg holnap is találkozunk elmegyünk kajálni, majd kiderül.

Nem szeretnék nyomulni, mert most vagy barátként tekint rám vagy arra vár, hogy nyissak felé. Csak ha nem mutat jelet, hogy ő is mit akar, akkor úgy nehéz.

Remélem ezt a másik srácot sikerül nekem lepattintani ezzel a szilveszteri story-val, vele is jóban vagyunk, szoktunk így haverokkal találkozni, amikor ő is, meg sokan mások ott vannak, akiket az egyetemről ismerünk. Mindig vicces, mert mindketten tudjuk, hogy fűzzük a csakt, csak sosem beszélünk róla. Ha majd ő is hallja, akkor elmondom hogy bizony a csaj nálam aludt, akkor lehet rájön, hogy talán neki “veszett” ügy.

2022. jan. 4. 19:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!