Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan léphetnék túl rajta?
Figyelt kérdés
A barátom dobott néhány héttel ezelőtt, kicsit több mint 1 hónap kapcsolat után. Nagyon szerettem, amit utólag úgy érzek hogy nem mutattam ki eléggé. Állítólag elég sok érve volt, amiket én az egom miatt nem voltam hajlandó meghallgatni, utólag, jóval a szakítás után mentem oda hozzá nehezen, hogy beszéljük meg...próbálok változni és jó leszek hozzá...ekkor ő a szemembe nevetett. Illetve utána más más dolgok is történtek amik miatt segített "túllépni". De nem teljesült...érzem a hiányát és azt is hogy ez sokáig nem fog változni. Tudom hogy sokat hibáztam...de ő is, és ezt képtelen bevallani. Hiányzik nagyon, néha úgy érzem hogy én is hiányzom neki és még keresni fog. Nem tudok lépni felé, nem merek. Én le vagyok tiltva nála, élőben pedig egyből a barátaihoz futna...2021. dec. 26. 11:52
2/3 anonim válasza:
Ha túl szeretnél lépni rajta, akkor töröld/tiltsd le mindenhonna és ne keresd többé a társaságát. Ismerkedj másokkal is és hagyd, hogy az idő tegye a dolgát.
3/3 anonim válasza:
Az idő önmagában nem fogja megoldani. Illetve de, csak éppen hosszú hónapok, évek múltán. E folyamat hatékonyan gyorsítható, ha kitörlöd az életedből ÉS(!) pótolod a hiányát.
Csinálj olyan dolgokat, amelyek lekötnek és elterelik a figyelmedet. Nekem ilyen helyzetekben mindig rengeteget segített, hogy sokat (többet) beszéltem a barátaimmal és végeztem a hobbijaimat (az én esetemben kerékpározás, játékok stb.), neked is ezt javaslom. Ne nézz romantikus filmeket/sorozatokat és ne hallgass szomorú zenéket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!