Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám megnyugtatni?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám megnyugtatni? Segítség

Figyelt kérdés
Már nagyon régóta ismerkedem egy lánnyal, alakulóban van/volt kettőnk közt egy kapcsolat. Viszont még múlthéten tettem egy olyan megjegyzést amiből az jöhetett le, hogy én őt csak kihasználom, és nem akarok tőle semmit. Aztán elkezdtem magyarázkodni és csak mégrosszabb lett a helyzet. Elszúrtam. Írt egy hosszú üzenetet, hogy kiábrándult belőlem, és hogy mindent megbánt ami köztünk történt, meg azt, hogy ő nem akar összetörni. Figyelembe sem veszi mikor leírom hogy mit is érzek pontosan, és hogy tényleg szeretem. Ő is szeret engem szóval nincs veszve a helyzetünk, de szerintem azt hiszi hazudok. Hogyan tudnám elérni hogy elhigyje , és megértse azt amit mondok?

2021. dec. 23. 21:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem is szépen írtad le gondold át pontosan mit szeretnél mondani neki ne improvizálj mert láthatóan nem megy

A legfontosabb érv amit talán felhozhatsz hogy nem akarod kihasználni, mert ha azt akarnád nem mondtad volna el nem vagy biztos benne mi lesz. Őszinte voltál csak hülyén fogalmaztál ha most még rákontráznál az ellenkezőjére dobna is ki az ablakon.

Nem tudom megírni te mit érzel de foglald össze és "teregesd ki a lapjaid" és kérj bocsánatot ha megbántottad bármivel (a lényeg nem az hogy te úgy érzed bántó volt vagy sem hanem hogy ő hogy érzi és szerintem fontosabb egy kapcsolat mint egy hülye vita megnyerése min kéne és min nem kéne megsértődnie)

2021. dec. 25. 05:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!