Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám megnyugtatni?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám megnyugtatni? Segítség

Figyelt kérdés
Már nagyon régóta ismerkedem egy lánnyal, alakulóban van/volt kettőnk közt egy kapcsolat. Viszont még múlthéten tettem egy olyan megjegyzést amiből az jöhetett le, hogy én őt csak kihasználom, és nem akarok tőle semmit. Aztán elkezdtem magyarázkodni és csak mégrosszabb lett a helyzet. Elszúrtam. Írt egy hosszú üzenetet, hogy kiábrándult belőlem, és hogy mindent megbánt ami köztünk történt, meg azt, hogy ő nem akar összetörni. Figyelembe sem veszi mikor leírom hogy mit is érzek pontosan, és hogy tényleg szeretem. Ő is szeret engem szóval nincs veszve a helyzetünk, de szerintem azt hiszi hazudok. Hogyan tudnám elérni hogy elhigyje , és megértse azt amit mondok?

2021. dec. 23. 21:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
46%
Kor?
2021. dec. 23. 21:40
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Mi volt ez a mondat? Nem mindegy azért.

Másrészről pedig semmit nem tudsz csinálni, ahogy a példádból is látod. Nem tudod más gondolatait irányítani, tehát ha ő egy szrházinak gondol, aki csak játszott vele, akkor annak fog látni.

2021. dec. 23. 21:44
 3/11 anonim ***** válasza:
14%
Dehogy szeret. Kifogás csak. Előfordul az ilyen viselkedés a tini lányoknál.
2021. dec. 23. 21:49
 4/11 anonim ***** válasza:
9%
Női hiszti, könnyű kezelni, addig le kell szarni amíg magától jobban nem lesz...barmit szólsz most felhasználható ellened a szakításkor.
2021. dec. 23. 21:51
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire a fejébe vette, akkor nehéz dolgod lesz. Próbáld elmondani neki, hátha változik a véleménye.
2021. dec. 23. 23:00
 6/11 anonim válasza:
34%
Ugye nem te vagy az? Mondd hogy nem.
2021. dec. 23. 23:55
 7/11 anonim válasza:
34%
Csak mondd hogy nem 16 éves vagy, pls
2021. dec. 23. 23:56
 8/11 A kérdező kommentje:

#1 18, a lány 17

#2 hát leírtam ,hogy én még nem tudom hogy lesz ez a dolog kettőnk közt, csak nem ilyen szépen, és ő ezt a bizonytalanságom úgy vette hogy én egyellőre csak kipróbálom őt minden téren, és majd az alapján döntök.

#3 de szeret, nem vagyok hülye ,el tudom dönteni tettekből és viselkedésből hogy ki szeret vagy ki nem.

#4 nem hiszem hogy én lennék az

2021. dec. 24. 08:54
 9/11 anonim ***** válasza:
77%

"hát leírtam ,hogy én még nem tudom hogy lesz ez a dolog kettőnk közt, csak nem ilyen szépen, és ő ezt a bizonytalanságom úgy vette hogy én egyellőre csak kipróbálom őt minden téren, és majd az alapján döntök."

Nem hangzik jól amit írtál (ahogy írtad), de a lány is túlreagálta. Megbeszélhettétek volna hogy ne haladjatok annyira gyorsan, adjatok magatoknak időt és hogy a találkozások még nem garantálnak semmit, csak érezzétek jól magatokat.

Ő már valószínűleg teljesen beleélte magát, millió dolgot tervezett, plusz érzek rajta lelki sebet (nem hozzád kötődőt), ami ezzel felszakadt neki. Alapból is gennyes volt, szóval előbb-utóbb megtörtént volna úgyis és 100% hogy balhé lett volna belőle.

Szóval ez a része teljesen elkerülhetetlen lett volna. Mivel a leírtak alapján nem akar veled foglalkozni, nem érdemes erőltetni ezt tovább.

2021. dec. 24. 14:18
 10/11 A kérdező kommentje:
Most meg mintha enyhülne már... #9 igen sok mindenben igazad van, de nem tudom ilyen könnyen elengedni, mondjuk elég frusztráló ez hogy ennyi idő után is ennyire el tudja veszíteni a bizalmát.
2021. dec. 24. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!