Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám megnyugtatni? Segítség
Mi volt ez a mondat? Nem mindegy azért.
Másrészről pedig semmit nem tudsz csinálni, ahogy a példádból is látod. Nem tudod más gondolatait irányítani, tehát ha ő egy szrházinak gondol, aki csak játszott vele, akkor annak fog látni.
#1 18, a lány 17
#2 hát leírtam ,hogy én még nem tudom hogy lesz ez a dolog kettőnk közt, csak nem ilyen szépen, és ő ezt a bizonytalanságom úgy vette hogy én egyellőre csak kipróbálom őt minden téren, és majd az alapján döntök.
#3 de szeret, nem vagyok hülye ,el tudom dönteni tettekből és viselkedésből hogy ki szeret vagy ki nem.
#4 nem hiszem hogy én lennék az
"hát leírtam ,hogy én még nem tudom hogy lesz ez a dolog kettőnk közt, csak nem ilyen szépen, és ő ezt a bizonytalanságom úgy vette hogy én egyellőre csak kipróbálom őt minden téren, és majd az alapján döntök."
Nem hangzik jól amit írtál (ahogy írtad), de a lány is túlreagálta. Megbeszélhettétek volna hogy ne haladjatok annyira gyorsan, adjatok magatoknak időt és hogy a találkozások még nem garantálnak semmit, csak érezzétek jól magatokat.
Ő már valószínűleg teljesen beleélte magát, millió dolgot tervezett, plusz érzek rajta lelki sebet (nem hozzád kötődőt), ami ezzel felszakadt neki. Alapból is gennyes volt, szóval előbb-utóbb megtörtént volna úgyis és 100% hogy balhé lett volna belőle.
Szóval ez a része teljesen elkerülhetetlen lett volna. Mivel a leírtak alapján nem akar veled foglalkozni, nem érdemes erőltetni ezt tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!