Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk,mi lenne a véleményetek egy ilyen lányról? Mernétek kezdeményezni?
Külsőre topmodel alkat,gyönyörű az arca,stílusos.
Személyiségre kedves,de nagyon visszafogott,zárkózott,nehezen nyit,de nagyon elfogadó és törődik másokkal,viszont félénk és csendes is,nagyon keveset beszél,csak a hozzá közel állókkal vagy ha kérdezik.
Mindenkivel jól kijön ,de egy közeli barátja sincs,sokszor egyedül van. Sportokban és művészetekben jó,szereti az állatokat. Közösségi médiában nem aktív,soha nem posztol ki semmit,nem bulizós típus,hűséges.
Igazából rólam van szó,csak érdekelne hogy eddig miért nem közeledett meg hozzám senki.
Ennyi magabiztos vagy?:) ritka az ilyen lány amúgy:D
Ilyen a kiszemeltem nekem is, csak ő néha posztol közösségi médiára.
Ha élőben is bejönnél, akkor simán kezdeményeznék. Leírás alapján nehéz dönteni, de szerintem ne aggódj, biztos lesz olyan, aki észrevesz.
19F
Bejönne
csak én is vissza húzódó vagyok így én sem merek kezdeményezni
Igyekszem változtatni rajta de nem megy
egyébként nincs megirva hogy lányok nem kezdeményezhetnek
Üdv 18/f
"Alapból jobban szeretem a csendesebb lányokat, szóval én igen de csak módjával. Viszont a legtöbb ember nem tudja ezt hova tenni ha valaki ilyen, és inkább nem foglalkozik egy ilyen emberrel. Legyen az nő vagy fiú..."
Ez lehet a gond. Teljesen ezt tapasztaltam meg én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!