Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudunk 16 évesen házasságot kötni jogilag?
Figyelt kérdés
2021. dec. 8. 16:33
21/31 anonim válasza:
Kizártnak tartom, hogy egy 24 éves srác belemegy ebbe. Ő már tud a tervedről?
22/31 A kérdező kommentje:
igen
2021. dec. 17. 09:24
23/31 anonim válasza:
Hát persze hogy belemegy melyik 24 éves kanos fiú hagyna ki jópár dugást egy 16 évessel?!
24/31 A kérdező kommentje:
Nem azért
2021. dec. 17. 21:42
25/31 anonim válasza:
Kislány vagy még
Egy naiv kislány
A fiúk csak dugni akarnak jobb ha megtanulod
26/31 A kérdező kommentje:
De már 8 hónapja együtt vagyunk
2021. dec. 18. 00:20
27/31 anonim válasza:
Ja az más
Akkor egyutt is lesztek életetek vegeig
A 8 honap az kva sok
Ja nem
28/31 anonim válasza:
Figyelj ide. Az emberek változnak,az érzések változnak. Ne kapkodj, 20 évesen is el fog venni feleségűl,ha szeretitek egymást. De általában az a tapasztalat, hogy a fiatalabb lány lesz kiváncsi más srácokra. Add meg magadnak ezt az esélyt,hogyha netán beleszeretsz másba, akkor a szakítás mellett nem kell mégegy válással is bajlódnod. Éppen elég baj, hogy ő eleve 8 évvel idősebb,ami egy felnötti párkapcsolatban még nem olyan sok,de nálad még igen. És nagyon fontos. Nehogy teherbe essél tőle,mert az életedet teheti tönkre egy rossz döntés.
30/31 anonim válasza:
Ja sajnos tényleg mindenki dugni akar az egyszer biztos. Énis tapasztaltam már élőben neten mindenhol. Kérdésem az lenne van még olyan fiú aki nem akar dugni, Egyáltalán létezik ilyen meg akinek nincsenek káros szenvedélyei? Én már őszintén nem is hiszek ebben és ezért vagyok egyedül.. Mert inkább minthogy valaki megdugjon aztná hello nem, én nem ez a fajta vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!