Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez véletlen lehetett? 19/L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez véletlen lehetett? 19/L

Figyelt kérdés

Valaki bejon nekem, es neha olyan erzes mintha neki is tetszenek, de biztosra nem mernem ezt kijelenteni.

Nemreg peldaul egy olyan teremben voltunk ahol nagyon sok ember volt rajtunk kivul, konkret tomeg, de mi ketten eleg tavol alltunk egymastol. De megis amikor fele neztem, akkor o is felem nezett, es osszetalalkozott a tekintetunk tobbszor is. Ez szerinted veletlen lehetett, vagy mas?

2021. dec. 3. 09:10
 1/8 anonim válasza:
96%

Ilyen kor szokott az kiderülni, hogy nem is téged nézett, hanem az éppen mögötted levőt.

"1 jel, nem jel", maximum csak sejtés. Abból meg több, mint elég van.

Tessék odamenni, és beszélgetni vele. Abból több konzekvenciát tudsz leszűrni... :,D

2021. dec. 3. 09:27
 2/8 anonim válasza:
79%
Igazából az emberek általában megérzik ha figyelik őket, és lehet hogy azért nézett feléd mert ezt érezte és odanézett hogy mi az
2021. dec. 3. 09:33
 3/8 anonim ***** válasza:
97%
Én rám is nézeget időnként csaj... Igaz fintorogva 😀 De úgy vagyok vele egy jel, nem jel.
2021. dec. 3. 09:34
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Biztos eszrevett, hogy teged nez, ezert figyelgetett.

De azis lehet, hogy szepnek tart ;)

2021. dec. 3. 11:47
 5/8 anonim ***** válasza:
65%
vél
2021. dec. 3. 13:34
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez 50-50. Vagy csak érezte, hogy nézed, vagy tetszel neki. Vagy mindkettő. Ennyiből még nem lehet ezt leszűrni.
2021. dec. 3. 20:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Ennyiből nehéz bármit is megállapítani. Figyeld a jeleket, hátha felfedezel többet is.
2021. dec. 3. 23:53
 8/8 anonim ***** válasza:
7: egyet értek
2021. dec. 27. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!