Találkozott már valaki ezzel az érzéssel? Miért csinálhat valaki ilyet, vagy ez csak a véletlen műve lehetett?
A szitu: beszélgettem valakivel, akit akkor láttam életemben először. Beszélt hozzám, de én közben a körülötte lévő dolgokra is figyeltem, nem láttam hogy mereven engem bámul közben. Amikor odanéztem rá, elkapta a tekintetem, de úgy nézett a szemembe, mintha mindent látna bennem. Úgy éreztem túlságosan erős a tekintete, vagy nem is tudom hogyan is fogalmazzak. Megborzongtam, elkaptam a tekintetem. Valahogy mégsem idegesített, csak mintha valami rémületfélét éreztem volna. Van ennek valami különösebb oka? Egy férfi csinálhat akaratlanul ilyet? Ezzel ki akart fejezni valamit? Esetleg ha valaki erre tud magyarázatot, hogy egy vadidegen hogyan válthat ki egy ilyen érzést egy számára szintén idegen emberből, írhatja privátban is.
Ha lehet a "hülye vagy" és ehhez hasonló hangvételű válaszokat mellőzzétek. Köszönöm!
Én szeretem, ha beszélek valakihez, akkor rám figyel, és szemkontaktusban vagyunk. A környezetet majd ráér tanulmányozni, miután befejeztem azt a két mondatot, amit mondani szerettem volna.
Talán azért nézett rád szúrós szemmel, mert észrevette, hogy nem figyelsz rá...
Mert indigó? :)
Vannak személyek, akik olvasnak a tekintetedből... És úgy érzed, mintha röntgennel sugároznának át közben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!