Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Véletlen műve? Nem tudom hogy...

Véletlen műve? Nem tudom hogy mi van velem.

Figyelt kérdés
egyszer a tanárommal összevesztem és ráirtan egy lapra hogy történyjen vele vmi rossz es elégettem a papirt.másnap balesetezett.ugyan ez volt még 4-szer csak mást irtam a lapra.pl találjak pénzt stb.és mindig bekövetkezett amit ráirtam. mágus lennék?

2014. jún. 16. 13:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
mágus? ez egy kicsit abszurdan hangzik... inkább azt tudnám elképzelni hogy jó vagy agykontrollban. nagyon erősen koncentrálsz a célodra, ami így végül bekövetkezhet.
2014. jún. 16. 14:10
 2/11 A kérdező kommentje:
nem tudom lehet... de a baleset nem tudom.a pénz az lehet se volt már a lányoknál is ilyen. azért köszi jár a zöld kéz
2014. jún. 16. 18:03
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy mágus vagy. Lehet hogy a baleset amugy is megtörtént volna vagy a pénzt is megtaláltad volna csak összefüggésbe hoztad őket a lapra írt "kívánságaiddal". amúgy mennyi idő telt telt el a kívánságok és a megvalósulás közt? mindenképp érdekes és ha tudod használd jóra, mert minél több embernek segítesz annál jobb leszel. Reménykedem a sikeres jövőben.
2014. jún. 16. 19:14
 4/11 A kérdező kommentje:
24 órán belül bekövetkezett.de volt ami fél órán belül.
2014. jún. 17. 08:18
 5/11 anonim ***** válasza:
Mivel még írni sem tudsz rendesen, ezért nem valszeg hogy mágus vagy.
2014. jún. 17. 14:24
 6/11 anonim ***** válasza:
Hogy és milyen lapra irtad? Csak fogtal egy csikos lapot es rairtad v nem akarmilyen lap volt? Mivel egetted el ? Gyufa ongyujto?
2014. jún. 17. 23:14
 7/11 A kérdező kommentje:

#3 mi közöd van a helyesírásomhoz?

#4 egy jegyzettömbből kitépett papírra írtam és gyufával égettem el(korona-normál méretű)

2014. jún. 18. 12:24
 8/11 A kérdező kommentje:
jah és #3 jelentettelek
2014. jún. 18. 12:35
 9/11 anonim ***** válasza:

Ird egy lapra :holnap mindenki megdughat.

Jövök én is !

2014. jún. 22. 08:59
 10/11 anonim ***** válasza:
#4. vagyok: szerinted nekem is menne? am csak random kitéptél egy lapot és ráírtad v volt vmilyen előkészület is??
2014. jún. 22. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!