Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek mennyire számít a szemszín egy srácon ismerkedésnél?
Figyelt kérdés
Nem túl furcsa egy sárga-szürke szem?
Már voltak páran, akik megjegyezték, hogy nem szokványos a szemem, eléggé ijesztő és lehet már az elején elijesztem őket ezzel.
2021. nov. 27. 15:34
1/16 anonim válasza:
Semennyire, egyáltalán nem szempont, nem döntök ez alapján
A különleges szemszín csak plusz lehet, mindig dicsérgetném, hogy mennyire szép szeme van
2/16 anonim válasza:
Dehogy, inkább örülj neki, hogy egyedi szemszíned van !
3/16 anonim válasza:
Nem vagyok szemorvos,nekem mindegy milyen a színe.
5/16 anonim válasza:
A szemszín nem szokott nálam számítani viszont megszomtam nézni hogy milyen a másik azeme olyan téren hogy pl van akinek giniszságot sugároz,rossz a szeme állása is
6/16 anonim válasza:
Kb. ugyanúgy állnak hozzá, mint mi a nagy mellekhez. Nem alapfeltétel, de ha ők meglátnak egy tengerkék szemet, mi meg egy nagy cickót, akkor azért ha nem is hangosan, de magunkban megjegyezzük, hogy azta mindenit.
7/16 anonim válasza:
Hát láttam sárga szemet, szerintem tényleg ijesztő tud lenni, tudsz küldeni képet privátban?
8/16 anonim válasza:
#7 vagyok, kicsit tényleg ijesztő, de láttam már durvábbat is
9/16 anonim válasza:
nekem is muti akkor már, kíváncsi vagyok :D
10/16 anonim válasza:
Én sen láttam még, szívesen megnézném. Amúgy párombak szürke szeme van, az is kicsit inesztő volt elsőre, de sose zavart, tetszik hogy különleges
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!