Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben jól tettem hogy elküldtem a lányt ?
Hátsó szándéknak ítéled meg azt is, ha esetleg tetszel neki?
Ha igen, akkor Akár lehetett hátsó szándéka is.
Ahj ez annyira faj :(( Azt hiszed magadrol, hogy senkinek sem tetszenel, es ha valakinek megis, azt meg eluzod, mert az onbizalomhianyod miatt azt hiszed, hogy szivat...aztan meg tepelodsz, hogy jol csinaltad-e, de legbelul te is tudod, hogy nem, csak felsz jol csinalni.
Tudom, hogy nehez, de probald meg ne mindenkiben az ellenseget latni, legyel egy kicsit optimistabb, es probalj meg eselyt adni az embereknek, van sok jo ember is!! Ilyenkor olyan szivesen segitenek az embereknek csak nem tudom ,hogy :(
Bocs, hogy visszakérdezek, de miből gondolod, hogy csak szivatni akart?
Mármint: korábban gúnyolódott veled, gyanúsan sutymorgott a barátnőivel, vagy rád néztek aztán röhögtek, esetleg tudsz olyanról, hogy valaki mást már korábban csőbehúzott a hecc kedvéért?
Vagy arról lehetett szó, hogy tetszettél neki, összeszedte a bátorságát és odament hozzád beszélgetni, hátha.
Nem tudom, hány éves vagy, de értsd meg, hogy vannak olyan lányok, akik mernek és szeretnek is kezdeményezni. Mondjuk, ha olyanokba botlanak úton-útfélen mint te, lehet, hogy egy idő után feladják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!