Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt mondta hogy miután lefeküd...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondta hogy miután lefeküdtünk már nem vesz nekem többet semmit. Igaza van? F

Figyelt kérdés

Nem kamu kérdés, mindkettőnknek ez az első kapcsolata.

Friss kapcsolatban vagyok, mindketten 17 évesek vagyunk. Mi nagyon rosszul élünk és ők elég jól. Bevallom nagyon sokszor előfordult hogy sok mindent ő fizetett, ő vett nekem dolgokat. Én mondtam hogy később ezt én fogom csak most még nem megy. Tényleg ígyis akarom, nem jó ez így.

Mostmár sor kerülne arra hogy le fekszünk lassan egymással.

Azt mondta hogy onnantól kezdve hogy lesz köztünk rendszeres szex, ő már nem vesz és fizet nekem többé semmit. Mondta hogy az se baj ha én se, de hogy ő nem az 100%.

Kicsit olyan mintha neki ez egy kötelesség szerű dolog lenne.

Igaza van ebben?

F

2021. nov. 8. 06:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne vedd ezt túl komolyan szerintem. Lehet, hogy ne mis gondolta át. Mindenesetre mégis komolyan érdemes venni, mert valszeg azt jelenti, hogy zavarja, hogy szegényebb vagy, mint ő. Ebből lehet gond később sajnos. De azért csak kezdjétek el, aztán majd alakul. Hátha a szextől megtáltosodsz é, vagy ilyesmi.
2021. nov. 19. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!