Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt mondta hogy miután lefeküd...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondta hogy miután lefeküdtünk már nem vesz nekem többet semmit. Igaza van? F

Figyelt kérdés

Nem kamu kérdés, mindkettőnknek ez az első kapcsolata.

Friss kapcsolatban vagyok, mindketten 17 évesek vagyunk. Mi nagyon rosszul élünk és ők elég jól. Bevallom nagyon sokszor előfordult hogy sok mindent ő fizetett, ő vett nekem dolgokat. Én mondtam hogy később ezt én fogom csak most még nem megy. Tényleg ígyis akarom, nem jó ez így.

Mostmár sor kerülne arra hogy le fekszünk lassan egymással.

Azt mondta hogy onnantól kezdve hogy lesz köztünk rendszeres szex, ő már nem vesz és fizet nekem többé semmit. Mondta hogy az se baj ha én se, de hogy ő nem az 100%.

Kicsit olyan mintha neki ez egy kötelesség szerű dolog lenne.

Igaza van ebben?

F

2021. nov. 8. 06:32
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
44 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem hogy az összefüggés a szex és a pénz között.

Max arra tudok gondolni, hogy nem akar még lefeküdni veled, és ezzel próbál meg eltántorítani tőle vagy idk.

2021. nov. 8. 06:52
 2/11 anonim ***** válasza:
80%
Majd megtanuljátok mi hogy működik az életben. Ez tényleg tinikategória. Aranyos amúgy.
2021. nov. 8. 07:00
 3/11 anonim ***** válasza:
92%
És a kettő mégis, hogy illik össze?
2021. nov. 8. 09:17
 4/11 anonim ***** válasza:
81%
Tartogasd magad inkább másnak, egy normális felfogású lánynak.
2021. nov. 8. 09:38
 5/11 anonim ***** válasza:
38%
Pofám lesült volna ha annak idején a csajom vett volna nekem bármit is.
2021. nov. 8. 10:03
 6/11 anonim ***** válasza:
78%

Azt gondolom, hogy nagyon fiatalok vagytok még ahhoz, hogy anyagi jellegű nézeteltéréseitek legyenek és ez álljon közétek. Úgy gondolom, hogy egyikőtök sem él jól vagy rosszul, legfeljebb a szüleitek.

Nem gondolom úgy, hogy kötelező olyan programokat választanotok, melynek költségvonzata is van, ha szeretitek egymást, akkor úgy sem annak fogtok örülni, hanem egymásnak.

2021. nov. 8. 11:32
 7/11 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem zavarja, hogy ő fizet, és már szeretne változást, és ilyen esetlen módon fejezi ki, ez tűnik egy jelentős pontnak, hogy na akkor mostantól. Meg az is lehet, hogy a családja vagy a barátnői mondogatják ezt neki hogy gáz. Azt is el tudom képzelni hogy így is furán érzi magát, akkor meg még inkább: fél hogy olyan érzete lenne a dolognak, hogy a szexért fizet.

Szerintem is az a megoldás, ha ingyenes vagy olcsó programokat szerveztek. Nem a pénzen múlik hogy jó-e egy randi, hanem a figyelmességen, aztal tudod viszonozni felé.

2021. nov. 8. 12:52
 8/11 anonim ***** válasza:
10%

Nem is nagyon értem....

Olyan unszimpatikusnak tűnik úgy, ahogy te fogalmaztad. Szeret ő egyáltalán?

Úgy érződik- a te megfogalmazásodban- mintha csak teher lennél neki,és nehezére esne fizetni neked bármit is...pedig a szerelmemnek bármit.

Mégis, ez olyan rossz hangulatú, benyomású. Hogy ő 100% nem fog venni,és fizetni neked semmit. Milyen gonosz már:(

2021. nov. 8. 20:14
 9/11 anonim ***** válasza:
25%
Itt két fiúról van szó, vagy mi? Ha a lány fizetett, akkor ezt nem lett volna szabad megengedni, inkább ne mentetek volna sehova, lehet kirándulni is, az nem kerül semmibe.
2021. nov. 9. 12:08
 10/11 Senior Séf ***** válasza:
59%
Naná, hogy nem vesz semmit. Nem elég, ha pinát kapsz tőle?
2021. nov. 10. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!