Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Teljesen össze vagyok kavarodv...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen össze vagyok kavarodva, valaki segítene nekem? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az van, hogy van egy fiú az osztályból, aki bejön nekem, és én is bejövök neki. Szokásosan együtt ebédelünk, egy asztalnál, hogy én, a barátnőm, ő meg az ő barátja. És egyszer úgy köszönt el tőlünk, hogy "Sziasztok hölgyeményeim!" Szóval van köztünk valami.

De viszont, a felettük lévő osztályból is tetszik egy fiú. És ő meg megfordul utánam a folyosón, sokat szemezunk, és nevetgulunk, mármint én és a barátnőm rajta, jelezve hogy bejön nekem. De nincs merszem odamenni hozzam.

Segítség hogy most meliyk fiú legyen, hogyan tovább!

2021. okt. 23. 00:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tűnik, hogy egyikhez sem vonzódsz, csak tetszenek. Előbb ismerd meg őket, ilyen kevés infó alapján felelőtlenség lenne döntened.
2021. okt. 23. 00:24
 2/5 anonim ***** válasza:
68%
Hány éves vagy? Hatodikos?
2021. okt. 23. 07:19
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tudsz választani akkor egyik sem jön be túlságosan
2021. okt. 23. 09:21
 4/5 A kérdező kommentje:

De, mindegyik bejön. 16 vagyok. És nyilván az osztálytársam az ismerem.

Normális értelmes válaszokat!!

2021. okt. 23. 09:59
 5/5 anonim ***** válasza:
57%

Össze kéne mérni a kettőt hogy melyik tetszik jobban, de nem ismered a felsőst.

Írj rá, ha nem akarsz odamenni. Ha megismered könnyebb a döntés .

Vagy marad az osztálytársad.

2021. okt. 23. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!